מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעת קיום יחסי מיןר.ב28/11/2009
שלום רב,
אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואשת...
אני בת 26.5, נשואה כשנה וחצי לבן זוגי מזה 9 שנים. אני מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו, והוא מצידו עושה הכל כדי שיהיה לי טוב- במיטה (ובכלל)- קורא ספרים, משתמש בויברטור, באצבעות ובלשון....
אבל.... אני לא נהנית... אני סובלת מיובש בנרתיק ונראה ששום דבר לא באמת עוזר...
החלפתי גלולות- נטלתי "מליאן" ועקב דימומים במהלך החודש הרופא החליף לי ל"בלארה". לקח לי הרבה זמן להבין שאני סובלת מיובש בנרתיק, ועכשיו זה החודש השני שאני לוקחת "אורטו ציקלן"- בינתיים ללא שיפור של ממש...
אנחנו משתמשים ב- KY jelly, אבל אני בעיקר מרגישה שזה מרדים לי את האזור, ולא ממש מקל על החדירה. אני גם השתמשתי כמה וכמה וכמה פעמים ב- hyalo femme, היה שיפור קל מאוד שלא החזיק מעמד לאורך זמן.
החדירה מאוד כואבת לי, אני מרגישה תחושת שריפה ולא תמיד מסוגלת להמשיך בחדירה, והרבה פעמים יחסי המין נגמרים באוננות (אני לו). כל זה כמובן גורם לי לירידה בחשק המיני- כי מי רוצה לעשות משהו כואב?...
זה ממש מאמלל אותי ואני כבר לא יודעת מה לעשות.... אנא, עזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך אבחון של רופא נשים
לי ראובני28/11/2009שלום רחלי,
לא ברור האם הכאב שאת מתארת הוא כאב מתוך יובש נרתיקי, יובש בפתח הנרתיק או כיווץ לא רצוני של שריריי הנרתיק. בכל מקרה, להמשיך ולקיים יחסי מין כאשר יש כאב רק מעצים אותו כי נוצרת התנייה של פחד הגורמת לכיווץ ואז הכאב מתעצם.
לכן, עדיף לא לקיים יחסי מין בחדירה לעת עתה, וללכת מייייידדדדד לרופא נשים לאבחון מדויק של העניין ולטיפול בהתאם.
לרוב מומלץ להפסיק להתשתמש בגלולות כדי להפסיק את היובש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה דחופהה...
ליאת02/12/2009אני בת 17מקיימת יחסי מין עם חבר שלי כבר שנה. בזמן האחרון אני מרגישה כאבים חזקים בזמן החדירה ואני מרגישה שאני לא יכולה להמשיך וישר מוציאה. זה כבר הרבה זמן ומדכא את שנינו. מה עושים במצב כזה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם כאן ההמלצה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2009היא ללכת להבדק אצל רופא נשים כדי לראות מה גורם לכאב
האם זה דלקת נרתיקית, יובש בגלל הגלולות, וסטיבוליטיס שזה רגישות יתר בפתח הנרתיק
נא לא להזניח ולפנות לברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)