חוסר חשק- עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק- עזרה בבקשה
    מישהי
    30/11/2009

שלום!
    אני בת 22.5 ומזה חצי שנה גרה בדירה שכורה עם חבר שלי. אנחנו יחד שנתיים ושמונה חודשים.
    בחודשים האחרונים אני חווה חוסר חשק מיני כמעט מתמיד. אני מאוד אוהבת את חבר שלי ואנחנו מסתדרים מצוין, והאהבה גדלה מיום ליום מאז שעברנו לגור יחד והוא כן מושך אותי ולכן אני לא מבינה למה יש לי כזה חוסר חשק מיני??.... הוא די מדוכא מזה ועד שאנחנו כן מקיימים יחסים לקח לי הרבה זמן להכנס לאווירה, כל דבר מסיח את דעתי. מציינת שפעם לא הייתי ככה, פעם היינו מקיימים יחסים אפילו יותר מפעמיים ביום וכל הזמן הייתי באווירה. אני לוקחת גלולות כבר כ6 שנים, וב4 חודשם האחרונים החלפתי מ"מינס" ל"בלרה" בגלל הבעיה הזו ואולי זה יעזור אך ללא הועיל.
    מציינת גם שאני לא מאוננת וזה די מהילדות...אני זוכרת שעד גיל 14 ככה אוננתי ומגיל 15 שקיימתי יחסים לראשונה הפסקתי...אני לא מגורה מעצם המחשבה על אוננות ודי מרגישה מוזר כשאני חושבת על זה.

אשמח לעזרה או להפנייה לעזרה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק- עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• הפסיקי את הגלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/12/2009

ותראה האם זה משפר את החשק המיני. אם לא את זקוקה לפנות ליעוץ ולטיפול מיני כדי לבדוק מדוע איבדת את החשק המיני. בכל קופת חולים יש סקסולוגים העובדים איתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו