עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    טל
    03/12/2009

שלום.

רציתי לשאול אם אני וחבר שלי קיימנו יחסים. עכשיו אני הייתי רק עם בגד תחתון והוא לא, והוא גמר עליי. עכשיו לא היה מגע ישיר בין איבר המין שלו לשלי (כי הייתי עם תחתון). יש סיכוי שאני אכנס להריון???

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• לא

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

טל
    03/12/2009

בטוח?? כי אחרי זה הנזול היה על התחתון שלי וזה וכמובן שהחלפתי אותו אבל בטוח שאני לא אהיה בהריון?? ולמה תמיד אחרי שאנחנו מקיימיסם יחסים כאלו אני כאילו נהנת ומסופקת והכל אבל אחרי זה אני מתחילה להרגיש קצת הרגשות מוזרות כמעין בחילות ו"סלטות" בחלק בתחתון של הבטן?? ואני אני בטוח לא אכנס להריון???

ותודה לך, את פשוט עוזרת לי בצורה מדהימה. אני באמת מצליחה להרגע אחרי שאת עונה לי. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להריון לא נכנסים עם תחתונים

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/12/2009

לגבי כאבי הבטן - בזמן אורגזמה יש התכווצויות של הרחם גם ויכול להיות שזה מתפרש אצלך ככאבים. התעלמי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו