אורגזמה מחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה מחדירה
    יעל
    13/12/2009

אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה כשאני שוכבת עם חבר שלי.. זה נעים לי והכל אבל זה לא מצליח לגרום לי ממש לאורגזמה..לפני כשנתיים היה לי חבר שלקראת הפעמים האחרונות ששכבנו (3 בערך) אז כן הצלחתי לגמור מחדירה..אני כמעט בטוחה שככה זה אמור להרגיש..
    אוליי חשוב לציין את העובדה שלחבר הנוכחי שלי יש מין קימור כזה באיבר שלו ולכן שהוא שוכב מעליי הכיוון של האיבר שלו הולך יותר כלפי מטה מאשר מעלה ולמעלה בעצם נמצאת הנקודה הרגישה..נכון?
    ניסינו כן כמה פעמים כשהוא חדר אלי מאחור זה כן גרם לי לתחושה בנקודה הרגישה אבל רק למידי פעם..חשוב להוסיף שאין לו איבר קטן ככה שהגודל הוא לא הסיבה לפה..אלא משהו אחר.
    אוליי גילנו הצעיר גם קשור לעניין..אנחנו בני 18 וחצי שנינו.
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה מחדירה

הוספת תגובה

• רוב הנשים לא גומרות מחדירה

לי ראובני
    14/12/2009

רק רבע מן הנשים גומרות מחדירה.
    כל שאר הנשים גומרות מגירוי ש הדגדגן תוך כדי או בלי שום קשר לחדירה
    ועדין יכולות להנות מאוד מיחסי מין.
    אני לא בטוחה שזה קשור לאיבר המין שלו, אולי קשור באמת לזה שאתם בתחילת קשר, שהיה לך מישהו אחר שאת משווה אליו וזה בוודאי תורם למתח וכולי...
    תנסי לגמור קודם כל עם עצמך באוננות, להנות מהגוף ולהכיר את מה שעושה לו נעים וטוב ובהמשך לעשות את זה יחד עם בן זוגך, בנחת, בלי לחץ ומתוך חוויה של הנאה ושלמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו