אני מרגישה מטומטמת. שאלה על גבר....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מרגישה מטומטמת. שאלה על גבר....
    דנה
    19/12/2009

שלום.
    אין לי ניסיון, אני בת 17
    דיברתי עם חברה על זה שהיא "עשתה ביד" לחבר שלה מהתחתונים והוא עשה לה, ושניהם גמרו (סקס יבש)

אני ניסיתי אותו דבר על חבר שלי, כמה שזה נשמע מטומטם הוא אמר לי "את מנסה לגרום לי לגמור?" וזה היה כאילו מה שעשיתי עשו לו כבר מלא פעמים- שהוא לא מתרגש! (והאמת היא שאני הראשונה שלו) ואז הוא אמר "אני מת עלייך" אחרי שראה שאני קצת לא עונה לו....
    ואז באיזשהו שלב אמרתי "תגיד, זה היה FAIL קודם?" (בסלנג- האם נכשלתי כשניסיתי לעשות לך ביד?!)
    והוא הנהן בשלילה, ואמר "פשוט אין לך ידע" "אי אפשר לגמור מבעד לבד"

מה זאת השטות הזאת?!!!
    או שמישהו פה עובד עליי או שהמציאו חוק חדש?!
    בסוף בסוף הוא אמר "רוצה ללכת לישון, או לעשות עוד נסיון?"
    מה שאומר שאולי הוא כן האמין שהוא יגמור מהתחתונים?...

סליחה על ה"חפירה"...ותודה
    -מרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין סיבה להרגיש מטומטמת...

לי ראובני
    19/12/2009

כל גבר הוא שונה, יש כאלה שיוכלו לגמור מבעד לבד, ויש כאלה שלא. יש כאלה שזה יהיה להם נעים ויש כאלה שלא. אין חוקים, אבל בשביל זה שווה לבדוק איתו מה נעים לו, ומה הוא היה רוצה.
    זה שאצל חברה שלך זה אבל, לא אומר כלום לגביו, לגבי מה מתאים לו, מה היה עושה לו טוב או לא.
    בקיצור, שווה לדבר על זה.....

וגם, יכול להיות שהוא עצמו מאוד לחוץ מכל העניין כך שאם הוא יורד עליך שאת לכאורה לא יודעת את החוקים, זה מתוך החשש שלו שבו הוא לא מצליח לבטא את המאווים של עצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

דנה
    19/12/2009

עצם השאלה שלו "את מנסה לגרום לי לגמור?" עשתה לי הרגשה שאני לא יודעת מהחיים שלי
    חחח
    יכול להיות שאני אעדכן
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

דנה
    19/12/2009

חחח
    יכול להיות שאני אעדכן
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

דנה
    19/12/2009

חחח
    יכול להיות שאני אעדכן
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו