בעיהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיהה
    אפרת
    20/12/2009

אני בת 18, עדיין בתולה.. אני חושבת שיש לי איזה שהיא בעיה.
    אני וחבר שלי עושים כל מני דברים כדי לעורר את החשק במיני,"משחק מקדים" ומשום מה אני לא מגיבה כרצוי, אין לי הרטבות וזה די מתבכל אותו וגם אותי, הוא משקיע המון אבלכלום לא קורה.. אני חושבת שיש בי משהו לא בסדר...
    בעבר הייתי עם מישהו כבר ואיתו לא היה לי את הסוג בעיה הזו, להיפך.
    אני אוהבת אותו ואני לא רוצה שנפרד בגלל זה.. הוא אומר שמאוד חשוב לו שאני יהנה ושבגלל זה הוא לוקח הכל מאוד קשה..
    מה אפשר לעשות? יכול להיות שבאמת משהו לא בסדר איתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיהה

הוספת תגובה

• לפי מה שאני מבינה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/12/2009

בעבר עם בן זוג אחר הכל היה תקין מבחינה מינית, ורק עם בן הזוג הנוכחי את לא מגיבה, למרות שאת מאוד אוהבת אותו יכול להיות שהמגע שלו לא נעים לך או שהוא פשוט לא יודע לעשות לך את זה.....
    אבל חשוב לעשות הערכה ולראות מה קורה ביניכם, האם בעיה שלך או במגע ביניכם. נסי לעבוד יותר על ריכוז מיני , פנטזיות, נסי להדריך אותו איך לגעת בך, חשוב תקשורת מינית פתוחה ובונה. כשיש תסכול הוא בדרך כלל משתלט על המין אצל שניכם, וכל המגע המיני הופך להיות בעיתי.
    אם את יודעת מה מהנה אותך או מה גרם לך להנאה בעבר נסי להדריך אותו.
    אם הבעיה לא תסתדר כדאי לפנות לטיפול וליעוץ מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו