שאלה מסובכת זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מסובכת זקוקה לעזרה
    גבריאלה
    28/12/2009

לא כ"כ בטוחה איפה לשים את השאלה.
    שלום,
    לא מזמן חזרתי לחבר שלי לאחר פרידה ממערכת יחסים מאוד בעייתית וטראומתית. אספר בקצרה - היו לו התפרצויות זעם, היה מקלל וצועק, זורק דברים בחדר, מאשים אותי בכל דבר, מכניס אותי לדיכאון מרחיק אותי מכולם וכו'.
    עם הזמן שהייתי איתו וגם לאחר שנפרדתי ממנו הרגשתי שאני מאבדת את היצר המיני שלי. בהתחלה זה היה רק כלפיו, אבל עכשיו אינני מעוניינת בסקס או בפנטזיות בכלל. זה מאוד מטריד אותי, כי פעם היה לי יצר מיני גדול ובריא.
    לאחרונה חזרתי לחברי כי השתנה ומקבל טיפול פסיכיאטרי. איננו מקבל התפרצויות כמעט בכלל ואם כן אז לא לידי ואני מרגישה שבאמת השתנה. הבעיה - חוסר החשק המיני עדיין נשאר. ואני לא מצליחה להתגרות משום דבר. קשה לי עם זה שהוא רוצה סקס ואני מרגישה אשמה על זה שאני לא מספקת לו אותו. זה גורם לנו הרבה צרות. דיברנו על זה כמה פעמים והוא אמר שהוא מבין ויחכה לי אך אני חוששת שהחשק המיני נעלם לתמיד בגלל הטראומה שעברתי. האם יש דבר מה לעשות? בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מסובכת זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• חשק קשור גם באמון

לי ראובני
    28/12/2009

שלום לך יקרה
    מתוך מה שאת מתארת אני יכולה להבין את הפחד לחשוק, לקוות שאפשר יהיה לקיים יחסים אינטימיים של אמון וקרבה כאשר יש היסטוריה של כאב, התפרצויות זעם ואלימות.
    בימים אלו שכל המדינה גועשת סביב שחרור הרוצח של עינב רוגל, גלעד שמן, נראה לי שיותר מהכל צריך לחשוב על זה שוב לפני שאת מחליטה לחזור לתוך מערכת יחסים כואבת.
    יכול להיות שבן זוגך עשה שינוי, יכול להיות שהוא לא יחזור להיות גבר אלים, אבל נשמע שהגוף שלך מדבר פחד אמיתי שלא ממש מרפה ומחזיק אותך ערנית ולא מתמסרת.
    אולי שווה לך להקשיב לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אנסח שוב את השאלה

גבריאלה
    28/12/2009

כיצד להרגיע את גופי?
    נפשי לאט לאט נרגעת, אומנם יש עוד כעס ורגישות יתר אך בן זוגי מצטער מבין ותומך ומבזבז מאות על טיפול שבאמת עוזר לו.
    כעת אנחנו במערכת יחסים בריאה ותקינה יותר ואנחנו שומרים תמיד שלא להגזים ולהיכנס שוב לאותה מערכת יחסים רצחנית והרסנית. (אגב אלימות פיזית הוא לעולם לא הפגין כלפיי.)
    כל עוד הוא לא יאכזב אותי לא נראה לי שאפרד - כי הוא מתאמץ בשבילי וישנה עדיין אהבה בינינו...
    האם יש דרך כלשהי להוציא אותי מהטראומה? או את גופי? האם כל מה שאני צריכה זה זמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול זוגי

לי ראובני
    28/12/2009

יש תהליכים שאנחנו לא יכולים להאיץ גם אם היינו רוצים ולכן צריך לתת לפעמים לזמן לעשות את שלו.
    מה שעוד יכול לעזור לכם זה טיפול זוגי ואפילו סדנא איכותית כמו אימגו שמעבירים הדי ויומי שלייפר פעמיים בשנה.
    תקישי את השם בגוגל ותקבלי פרטים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו