מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה לדר אברמובק17/01/2010
דר אברמוב שלום,
אני מטופלת אצלך במרפאה בעקבות וסטיבוליטיס. אך הבעיה נפתרה ככל הנראה שכן הצלחתי לקיים יחסי מין מלאים (לאחר שימוש במרחיבים של ברמן למשך תקופת זמן)
לפני שהגעתי למרפאתך לקחתי מינס- ואמרת לי שאת ממליצה שאני אפסיק לנטול אותן שכן הן מייבשות מאוד וכאשר אני אחזור להיות פעילה תמליצי לי לקחת סוג גלולות אחר.
אני גרה כעת בצפון ולכן לא אוכל להגיע למרפאתך ולכן אני מקווה להתייעץ איתך כאן לפני שאני הולכת לרופא נשים.
בעיקרון הייתי מאוד מרוצה ממינס כיוון שהוא לא עשה לי תופעות לוואי. לאחר ההפסקה של המינס התחילו לי פצעים באיזור הפנים (למרות שהייתי מטופלת פעמיים ברואקוטן) אך אמרת לי אז בזמנו שזה פשוט זמן שהגוף מסתגל מחדש מבחינה הורמונלית.
אני מעדיפה לקחת גלולות בעלות כמה שפחות הורמונים ולכן אשמח אם תוכלי להמליץ לי כאן על סוג אחר שמתאים, ושדומה למינס
תודה רבה רבה!
ק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לקחת משהו ברמה של מינס
ד``ר ליאורה אברמוב21/01/2010זה טבעת הנובה רינג שמחדירים לנרתיק אחת לחודש והיא פחות מיבשת. אפשרות אחרת לקחת הרמונט, מליאן, מרסילון או פמינט שהן עם יפה יותר הורמונים אבל אז תוסיפי לנרתיק משחה של אובסטין שהיא משחה אסטרוגנית פעמיים בשבוע בלילה לפני השנה כדי למנוע את היובש מהגלולות. נסי כך מספר חודשים יחד עם הגלולות ואם לא תהיה החמרה את יכולה להוריד את האובסטין לפעם בשבוע ולהשאר על זה לתקופה ממושכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה נוספת לדר אברמוב
ק22/01/2010שלום,
רופא הנשים אליו הלכתי המליץ לי לקחת יסמין- הוא טען כי ביסמין יש יותר הורמונים מהמינס וכי הם נחשבות טובות והוא מקווה שזה יפתור את בעיית היובש שהייתה. רציתי לדעת מה את חושבת על הגלולות יסמין?
כמו כן רציתי לשאול האם אני חייבת לשים את האובסטין כי אחרת תהיה בטוח החמרה או שאני יכולה להתחיל לקחת גלולות ללא המשחה שציינת? אני פשוט חושבת שחלק מהבעיה שהייתה לי היא גם פסיכולוגית ולא רק היובש שנוצר, ואני מעדיפה לנסות קודם רק את הגלולות ולראות מה יהיה, השאלה מה את חושבת והאם יש סיכוי שגם ללא המשחה בנרתיק אני אוכל להמשיך לקיים יחסי מין כמו עכשיו ללא כאבים?
תודה רבה!!
ק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין מצוינת לבנות עם יובש
ד``ר ליאורה אברמוב22/01/2010צודק הרופא שלך
התחילי אותה למשך 3 חודשים אם היובש או התלונות יחמירו כדאי להוסיף בכל זאת אובסטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)