מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה- ד"ר אברמוב!!!דנה31/01/2010
השתמשתי במיליאן 7 חודשים, היו לי כאבים חזקים במהלך היחסים, רופאת נשיים מסויימת אמרה לי שיכול להיות שיש לי וסטיבוטילס בעזרת ד"ר אברמוב ע"י יעוץ בפורום (הגעתי למצב שאני לא מצליחה לקיים בכלל יחסי מין) הפסקתי את הגלולות, השיפור היה מיידי עניין של כמה ימים והיתה הקלה... אני בלי גלולות כבר מיוני... הכל מעולה. אבל אני מעוניינת להפסיק עם הקונדומים ולהסדיר את המחזור מכיוון שאני מתחתנת באפריל והמחזור יוצא לי בסמוך ליום החתונה, ואני דואגת מכך... מה היית ממליצה? לאיזה גלולות לשוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף לפנות לרופא נשים פנים מול פנים
לי ראובני02/02/2010ולנסות מראש לראות איך זה מרגיש
יש לך מספיק זמן עד החתונה כדי לראות איך זה מרגיש והאם כדורים אחרים פחות יוצרים יובש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לחזור לגלולות
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2010עדיף דווקא גלולות עם מינון הורמונלי יותר גבוה כי הן פחות מיבשות כמו אורטוציקלן, יסמין או בלארה.
אם את לא מסתדרת עקרונית עם הגלולות והן גורמות לך שוב ליובש וכאבים אפשר להוסיף משחה אסטרוגנית לנרתיק כדי למנוע את היובש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
דנה17/02/2010איך הגלולות הרמונט או פמינט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו עם פחות הורמונים
ד``ר ליאורה אברמוב20/02/2010רשמתי לך איזה כן - יסמין אוטוציקלן או בלארה, גינרה או פלורט בתנאי שאת לא מעשנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה09/03/2010במידה ואני מעשנת (מעט אומנם) מה מומלץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי בת כמה את
ד``ר ליאורה אברמוב10/03/2010מעל גיל 35 בכלל לא מומלץ גלולות עם סיגריות. אם את צעירה יותר ומעשנת מעט לא הייתי משנה את דעתי לגבי סוג הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה14/03/2010התחלתי לקחת ביום שלישי האחרון יסמין (לפני כחמישה ימים). יש לי מספר שאלות:
1.האם המחזור צריך להתקצר ישר מהחפיסה הראשונה? (אני עדיין מדממת, כשבעבר אם לקחתי גלולות המחזור שלי היה 3-4 ימים)
2.יש לי כאבים מוזרים בבטן בצד שמאל, האם זה קשור לגלולות או שעדיין אין השפעה כי נטלתי בסך הכל 5 גלולות ועדיין לא ייתכן שהתחילו תופעות לוואי?
3. הרבה אומרים שיסמין מעלות במשקל. האם זה נכון?
4. במידה והגלולות לא עושות לי טוב אני חייבת להפסיק את החפיסה רק מתי שאני מסיימת אותה?
על התייחסותך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף- עדכון
דנה16/03/2010שלום ד"ר
אני כבר שבוע שלם במחזור (!) כל היומיים-שלושה האחרונים דימום בצבע שחור (?) או חום ממש ממש ממש כהה על גבול השחור- הדימום אינו מסיבי ומזכיר סיום מחזור אבל שלושה ימים כבר זה ככה..
הכאבי בטן עברו, אבל אני במחזור שבוע שלם ומאוד לחוצה שהוא יימשך יותר ((מזכירה לך אני מתחתנת באפריל, וכרגע עפ"י החישובים אני אקבל בחתונה).
האם הכל תקין???
אודה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות דימום בחודש הראשון
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2010של היסמין. מאמינה שבחודש הבא הכל יסתדר. אבל את יכולה להפסיק את הגלולה באמצע חפיסה כך שהמחזור יפול לך שבוע לפני החתונה - את צריכה לחשב בדיוק מתי להפסיק את הגלולות פני לרופא הנשים שלך לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי המשך
דנה17/03/2010אמרו לי שאם אני יפסיק באמצע אני יכולה לקבל גםפעמיים באותו חודש,
האם יש שחר לדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תפסיקי באמצע תקבלי
ד``ר ליאורה אברמוב19/03/2010כמה ימים לאחר ההפסקה בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)