עזרה בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה!
    חסוי
    01/02/2010

שלום לך ד"ר,
    אני ממש מודאגת לאחרונה..אני בת 19 לאחרונה אני וחברי די התקרבנו מבחינת מגע פיזי.. לא קיימנו יחסי מין מלאים אך מזמוזים כן היו שם, מה שמפריע לי זה שכל פעם שזה קורה אני נכנסת לשירותים ואני רואה שיורד לי קצת דם, זה קורה לי כל פעם, וזה מאוד מדאיג, חשוב לציין שאני בתולה וכי אין מגע ישיר שלו לאיבר המין שלי, לא חדירה ולא אוננות. ממה זה יכול לנבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה!

הוספת תגובה

• מחזור סדיר?

לי ראובני
    02/02/2010

אולי ממתח המחזור לא סדיר ומשפיע?
    אולי פצע שנפתח מחדירה של אצבעות או חיכוך?
    אם ממשיך, שווה לפנות לרופא נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    03/02/2010

שלום לך לי, האמת היא שהמחזור שלי מאוד סדיר וזה קבוע מאז ומתמיד. לא היתה החדרת אצבעות בכלל גם לא מגע ישיר לאיבר עצמו, מה שקורה זה כשאנו מתקרבים אחד לשני ומתזמזמזים אז כל פעם אני שמה לב שיש קצת דם על התחתון, זה מאוד מדאיג אותי כי זה חזר על עצמו כבר פעמים.. מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לבדיקת רופא נשים

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו