דימום בעת החדרת מרחיבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בעת החדרת מרחיבים
    ענבל
    09/02/2010

שלום, אני מטופלת שלך (ד"ר אברהמוב) ויש לי וסטבוליטיס ואני עובדת עם מרחיבים. אני כבר במרחיב החמישי (אחד לפני האחרון) ובפעם הראשונה שהכנסתי אותו ירד לי מלא דם, הנחתי שזה קרום הבתולין והמשכתי הלאה, אני כבר בפעם הרביעית ויורד לי דם אבל פחות (נראה לי שהייתה פעם אחת ללא דם או מעט מאד דם) עד עכשיו לא ירד לי דם בעבודה עם מרחיבים (הקטנים יותר) האם להמשיך את הטיפול או להגיע לבדיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בעת החדרת מרחיבים

הוספת תגובה

• התקדמת יופי

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/02/2010

הדימום נובע מקריעת הקרום. תני כמה ימים לקרע להתרפא ועל תעשי כלום.אחרי כשבוע התחילי שוב עם הקטנים עד שתגיעי לחמישי. לקראת הששי בואי לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה , הרגעת אותי

ענבל
    10/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגעתי לשישי ויורד דם

ענבל
    14/03/2010

עשיתי מה שאמרת ובאמת בהמשך החמישי לא ירד דם
    המשכתי לשישי ולא ירד לי בו דם (לא היה דם על המבחנה) אך למחרת בבוקר שנכנסתי לשירותים היה דם על הנייר טואלאט. נתתי יומיים מנוחה, חזרתי לחמישי ומיד אחריו שישי (באותו ערב) והיה דם אבל רק על קצה המבחנה.
    מה לעשות? האם להמשיך בהחדרת מרחיבים?
    התור אלייך הוא רק ב15 לאפריל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשי מנוחה מספר ימים

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/03/2010

נגיד עם יום ראשון והמשיכי. גם אם יש דימום הוא יפסק עם הזמן, לא להיות מוטרדת. כל הכבוד על ההתקדמות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו