ירידה בחשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בחשק
    נועה
    19/02/2010

שלום רב,
    בחודשים האחרונים אני מתמודדת עם סיטואציה שלא נתקלתי בה בעבר והיא ירידה משמעותית וחד משמעית בחשק המיני שלי. אני בחורה בת 23, נוטלת גלולות יסמין מזה 5 שנים, ותמיד היה לי חשק ותאוות מין בריאה, מה גם שיש לי חבר שאני אוהבת מאד ומערכת היחסים שלנו נהדרת. אני לא מצליחה להבין מה יכולה להיות הסיבה לכך שאינני מעוניינת בשום דבר מיני, לא רק איתו אלא גם עם עצמי, בצורה קיצונית ביותר.
    מה יכולה להיות הבעיה ולמי עליי לפנות על מנת לחפש תשובות ולפתור אותה? אני חוששת שמא זה לא יעבור בזמן הקרוב ואולי אף יפגע לי בקשר הזוגי שלי.

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק

הוספת תגובה

• יש סיבות רבות לירידה בחשק המיני

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/02/2010

הורמונליות, עקב גלולות אך בעיקר נפשיות - מתח ומצבי סטרס, דכאון קל, שעמום שחיקה ועוד.
    בשלב ראשון מציעה לך להפסיק גלולות ל3 חודשים ולראות האם החשק יעלה. במידה ולא הרי שהבעיה היא לא הגלולות ואז בקשי לעשות הערכה הורמונלית. אם זו תקינה שללו גורמים גופניים ואז לכי לטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו