מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לסקסחסוי22/02/2010
שלום, הופנתי מפורום סקס נוער לכאן, עקב בעיה שיש לי בחודש האחרון בזמן קיום יחסי מין..הבעיה היא שלאחרונה (בחודש האחרון) אני וחבר שלי מתחילים ואני נהפכת לרטובה מדיי ישר בהתחלה ולכן אני לא מרגישה כלום, לא הנאה ולא כאב, בזמן הסקס. מה שמוזר זה שבחודשים הקודמים שעשינו סקס נהניתי מאוד והרגשתי הכל..זה התחיל רק לאחרונה..
רציתי לדעת למה זה קרה והאם זה יעבור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה בין לבין?
לי ראובני22/02/2010האם התחלת לקחת גלולות או אמצעי מניעה אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי25/02/2010לא, לא התחלתי לקחת גלולות ולא עשיתי שום שינוי אחר..יש לך מושג למה זה קורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים פיזיים או רגשיים
לי ראובני26/02/2010מתוך מעט הפרטים שמסרת, קשה לדעת.
יתכן שמדובר בתגובה רגשית, גירוי, פתיחות או הנאה לקראת יחסי המין. שזה כמובן תגובה מבורכת. אפשר לשים ליד המיטה מגבת קטנה שתספוג את הרטיבות ושאפשר יהיה להנות עם חיכוך.
יתכן שמדובר בתגובה פיזית, עיתוי של מחזור וכו.
בכל מקרה לא ציינת באיזה אמצעי מניעה אתם משתמשים שגם יכול להשפיע.
גם אם זה לא גלולות, אולי רגישות לקונדום מסוים? האם החלפתם סוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי28/02/2010מעט יותר פרטים כדי שאולי תצליחי לאבחן:
זה נמשך כבר כחודש לכן לא נראה לי שזה קשור למחזור, משום שעברתי כבר מחזור אחד.
אנחנו משתמשים באותו סוג קונדום מהפעם הראשונה שעשינו סקס (שכן נהניתי בחודשים הראשונים), הקונדום הוא דורקס עם עטיפה ורודה.
מבחינתי הרעיון של המגבת לא בא בחשבון כי זה דיי הורס את כל הספונטניות ואת ההנאה כאשר מפסיקים כל הזמן בשביל לנגב..זה גם מביך..
שוב, תודה על ההתייחסות (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה שלא תפני לרופאת נשים?
לי ראובני15/03/2010אם זה מציק לך ואת מרגישה לא טוב לגבי זה, את טוענת שזה מביך ומבאס את הסקס ביניכם (למרות שזה מאוד אינדוודואלי), אז תפני לרופאה לבדוק אפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי16/03/2010קיוויתי להימנע מרופא משום שההורים שלי לא יודעים שאנחנו עושים סקס (יותר נכון היינו)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה
לי ראובני16/03/2010לפנות לרופא נשים ושזה לא ייודא להורים
אין חוק חובת דיווח להורים על כך
בכל דלת פתוחה יש רופא נשים המקבל באופן אנונימי ודיסקרטי וחינמי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי21/03/2010אוקיי, תודה רבה, לא היה לי מושג שקיים כזה דבר..בכל אופן לפני שאני אגש לשם אני אנסה להתגבר על הפחד שלי מלקיים יחסי מין (אני נמנעת מזה מאז שאני לא מרגישה) ואם זה באמת עדיין ככה אגש לדלת פתוחה.
תודה על הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספונטניות
יועץ22/03/2010שלום לך!
רציתי להעיר שהרעיון עם המגבת יכול להיות פטרון ואם לא בא בחשבון כי הורס את הספונטניות תשובתי לזה שיש הרבה סטיגמות ביחסי מין ואחת מהן זה הספונטניות ובטח תסכים איתי המומחית שמין מתוכנן או יזום ולא ספונטני זה כן בא בחשבון ואף מהנה ולעיתים כמו שלך מחייב המציאות כדי להינות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)