לא מצליחה לקיים יחסי מין זקוקה לעזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לקיים יחסי מין זקוקה לעזר
    שגית
    24/02/2010

שלום
    התחתנתי לפני יותר משנה, ולפני החתונה לא שכבתי עם בעלי, אחרי החתונה ניסינו לקיים יחסי מין ולא הצלחנו לבצע חדירה במשך דקות ארוכות, אני הייתי מעל בעלי כי כשניסינו שהוא יהיה מעליי לא הצלחנו כלום כי כול רגע ברחתי... וכשאני הייתי מעליו הצלחנו להחדיר אולי 2-3 ס"מ עד שבעלי עשה תנועה חדה והרגשתי כאב ובאותו רגע הבנתי שנקרע לי קרום הבתולים, מאז לא ניסינו כלום יותר נכון בעלי ניסה ואני התחמקתי. אני מאוד נמשכת אליו אבל רק כשאנחנו מתחילים להתפשט ואני צריכה לקיים יחסים כולי מתמלאת בחרדות , פחד , נכנסת למצב של קיפאון.... זה נשמע הזוי אבל אני במצוקה, אינני רוצה לאבד אותו , אנחנו אוהבים בטירוף אבל אני לא מצליחה אפילו לחשוב על מצב שננסה להחדיר, אני מתארת לעצמי שזה כואב מעט , אבל לא ברמות שאני מתארת לעצמי, אני אובדת עצות , מיואשת, לא הייתי מעולם אצל רופאת נשים מהחשש לבדיקה חודרנית, לא נראה לי שקיים עוד מצב כזה , אני אפילו לא מנסה לבצע חדירה כולי נכנסת לחרדות מטורפות. אשמח אם תוכלי לסייע לי אני נואשת וזקוקה לעזרה ולא יודעת למי לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשמע כמו וגינסמוס

לי ראובני
    24/02/2010

מתוך מה שאת מתארת זה נשמע כמו וגינסמוס, כיווץ לא רצוני של שריר רצפת האגן כך שלא ניתן לחדור לתוכו.
    מצב זה נגרם מתוך מסרים שליליים על מיניות, מסרים בגנות מיניות טרם הנישואין, התנסות מבלבלת או לא נעימה, פחד מכאב וחדירה ועוד.
    הטיפול במצב הוא שילוב של שיחות עם סקסולוג ופיסיותרפיסטית לשיקום רצפת אגן.
    אני מציעה לך ולבן זוגך לפנות יחד למרפאה לטיפול מיני הקיימת בכל בית חולים ציבורי או למטפלים פרטים מתוך הרשימה של איט"ם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו