לד"ר אברמוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר אברמוב
    כרמית
    08/03/2010

שלום:
    לפני מס' שבועות כתבתי בפורום כי איני מצליחה לקיים יחסי מין, כולי נכנסת לחרדות , מתוחה, מעין סטרס, ואני נשואה כבר שנה, לפני כן מעולם לא הייתי אצל רופאת נשים , דיי מיואשת כיוון שאני רוצה להתחיל לקיים יחסים וכן גם לחשוב על הריון, במהלך שנת נישואי ניסיתי כמה פעמים חדירה עם בעלי, באחת הפעמים ניסינו במשך זמן רב לנסות להחדיר כשאני מעל בעלי כיוון שהפוך בכלל לא הצלחתי ובעלי הצליח להכניס מעט והוא עשה לפתע תנועה חדה ויצא לי הרבה דם. היום לאחר שנת הנישואים החלטתי שאני זקוקה לעזרה דחופה והחלטתי ללכת לרופאת נשים, כולי רעדתי והתחלתי לבכות והיא אמרה שהיא חייבת לבדוק אותי היא אמרה אני לא בודקת לך עם שום מכשיר אלא רק עם האצבע , אחרי כמה דקות תוך כדי שאני זזה לה ובוכה היא אמרה שהיא הצליחה להכניס משהו כמו אצבע והיא אורת לי את בתולה, חטפתי הלם כיוון שכפי שציינתי קודם אני ניסיתי כבר חדירה פעם עם בעלי בה יצא לי המון דם, היא טוענת שכנראה זה היה איזשהו קרום צדדי ובגלל זה הדם. שאלתי אותה מדוע אני רועדת כולי אולי אני צריכה טיפול פיזיוטרפיסטי שיגרום לי לשלוט על השריר הזה, היא אמרה שזה שטויות וזה לא ממש יעזור לי , היא טוענת שאני רועדת ומפחדת כיוון שאני מחכה לכאב בלתי נסבל שעדיין לא הגיע ובגלל זה אני מתמלאת בחרדות, והיא אמרה לי אפשר לפתור זאת באמצעות קריעת הקרום ביתולין עם הרדמה מקומית שבה אולי אני ירגיש איזשהי דקירה קטנה לא משהו רציני, והכאב יחלוף ובחדירה שלאחר מכן אני לא אחוש כאב, בנוסף היא נתנה לי משחה כזו שאני ימרח בעת קיום יחסים וזה יקל על הכאב ושמה היא- עזרקאין, בעלי ששמע על הניתוחון הזה אמר שזה לא נשמע לו טוב, וגם דעתי הייתה כך כאשר שמעתי ממנה זאת, זה צריך לבוא באופן טיבעי , כשאמרתי לה באופן טיבעי היא אמרה שאם אני רוצה לחכות שנים זוהי בעיה שלי. חשוב לי לקבל ממך חוות דעת נוספת, אני מיואשת ולא רוצהה להיפרד מבעלי , לא מבינה למה אני עושה מזה סרט, רועדת, אני בכלל לא מאמינה שהצלחתי לתת לה (אומנם אחרי התעקשות של הרפאת נשים) להכניס לי אצבע שלמה, הרגשתי לחץ כלשהו, תחושה מוזרה אבל לא כאב בלתי ניסבל כפי שלו אני מצפה, אינני יודעת מה לעשות האם לעבור את הניתוחון , אולי בכלל הבעיה אצלי פסיכולוגית וצריך טיפול אחר, תעזרי לי בבקשה אני מיואשת מהחיים .מה עליי לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר אברמוב

הוספת תגובה

• חרדות מחדירה זו בעיה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/03/2010

פסיכולוגית וכדאי להתחיל טיפול מיני. לא הייתי ממליצה על ניתוח בהרדמה מקומית לקריעת הקרום שכן תהליך זה יכול להיות עבורך מאוד טראומתי.
    פני לאחת המרפאות הסקסולוגית ואני בטוחה שיוכלו לעזור לך בשילוב עם מרחיבים ופיזיותרפיה של רצפת אגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחתנו

שגית
    10/03/2010

ראשית, תודה לך על התשובה. בהמשך לדבריי רציתי לשאול מהם "מרחיבים"?
    ובנוסף רציתי לשאול האם את מתעסקת בתחום הזה ויכולה לעזור לי? אם כן/לא למי עליי לפנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחיבים אלו אביזרים

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/03/2010

המדמים אבר מין גברי בגדלים שונים העולים בהדרגה ומטרתם להרגיל אותך בהחדרות לנרתיק. זה בהחלט התחום שלי ואשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו