שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יונית מטרסו
    02/04/2010

בת בת עשרה חודשים ,עברה חויה לא נעימה במיון
    ונראה לי שקרעו לה את קרום הבתולין
    שאלה
    איך ולמי נתן לפנות להיבחון
    האם מתחיה של הנרתיק שעברה עליה יכולה להזיק לה בעתיד
    אני מהמרכז אין לי בעיה לבוא עלייכם לבדיקה פרטית
    תודה מראש
    יונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• את יכולה לפנות לכל רופא גינקולוג

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/04/2010

כדי שיבדוק את פתח הנרתיק, רצוי מומחה לילדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יונית מטרסו
    05/04/2010

שלום
    אפשר באופן פרטי לבוא עלייך?
    וכמה זה עולה ?
    יש לציין שהמקרה קרה לפני שלושה שבועות
    וכבר מסגר לה הנרתיק
    ולפני הייה פתוח ממש
    תודה
    יונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד נקודה למחשבה

לי ראובני
    05/04/2010

התערבות רפואית רבה מדי וחוויה של לחץ מצידכם עלולים לשדר לה חוויה של בהילות ומצוקה. יתכן כי עדיף להרפות מהמקרה, לאפשר לה לבחור בגיל מבוגר יותר האם היא מעונינת לבדוק את הקרום או לא והכי חשוב, לא לייחס לקרום הפיזי כל כך הרבה משמעות.
    היום יותר מתמיד צריך לתת לילדים חוויה של בשלות ריגשית סביב מיניות ולא לשים כל כך הרבה משקל על החלקים הפיזיים.
    נערות היום מתפתחות הרבה יותר מהר מאשר בעבר, יש להן חזה ומחזור בגיל צעיר אבל אין להן הבנה ריגשית של המשמעותיות של אספקטים אלו.
    אני מציעה לך להניח לנושא, למרות שהוא מטריד אותך בוודאי, אבל לא להכניס אותה למצב של מצוקה קשה....
    גם ככה המסרים שהמועברים בחברה אודות מיניות מקשים אז להפוך את איבר המין למקום שבו בודקים אותו תדיר, חופרים בו ומפנים אליו כל כך הרבה זרקורים ורופאים, לא יועיל לה מנגד.
    לשיקולך כמובן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו