מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בשדייםנורית06/04/2010
שלום רב,
בת 32 , הפסקתי גלולות לפני כשנה. מאז כאבי תרום וסת וכאבי וסת מוגברים.
בבגרותי גם סבלתי מכאבים, ובמשך הזמן כשנטלתי גלולות הכאבים התמתנו ורמת הוסת ירדה (כמות הדימום ומשך המחזור) .
כשהפסקתי את הגלולות חזרו התסמינים המוכרים, אך הפעם הכאבים בשדיים גוברים מחודש לחודש והכאבים מתחילים כמעט כשבועיים לפני המחזור. עם כאבי גו ובטן אני מתמודדת אך הכאבים בשדיים קשים מנשוא. הכאב הוא רק בתזוזה כלומר, בהורדת חזיה (אני חייבת ללכת עם חזיות חזקות ומחזיקות-אחרת כואב בתזוזה), ניגוב הגוף, שינוי תנוחה בלילה
אני מגיעה למצבים בהם אני מתעוררת בלילה מרוב כאבים.... בנוסף יש לי גודש בחזה.
מבנה הגוף שלי רגיל אך החזה שלי יחסית גדול מה שמשפיע עוד יותר על הכאבים.
באחת מפגישות דיקור סיני (לויסטיבוליטיס, אובחנתי אצל ד"ר אברמוב), המדקרת אמרה בזהירות
שמה שאני מספרת קצת חריג בעוצמות....
הכאבים והגודש נמשכים שבועים לפני הוסת ובזמן הוסת נפסקים.
לכן רציתי לדעת... מה לעשות? האם יש דבר כזה "חריג" בכאבי שדיים לפני מחזור.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את כל כך סובלת
ד``ר ליאורה אברמוב07/04/2010נראה שחריג, אפשר לנסות לקחת כדורים משתנים בתקופה הזו כדי שיקטינו גודש, כמו כדורים טבעיים של פטרוזיליה שנחשב במשתן ,אם לא יעזור אולי כדאי לחזור לגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
נורית07/04/2010דר' אברמוב,
תודה על תגובתך.
דר' אברמוב, האם תוכלי להסביר מה הקשר בין מתן שתן לגודש בשדיים בתרום מחזור?
אני מרגישה כל כך נפלא בלי הגלולות..ונראה לי שהן חלק ממה שהשפיע על הוסטיבוליטיס..
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגודש בשדיים נגרם עקב הצטברות
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2010נוזלים. כדורים משתנים יורידו את עודף הנוזלים גם מהשדיים
נסי, אין לך מה להפסיד.
אם לא יעזור נסי רפואה אלטרנטיבית כמו צמחים, דיקור סיני ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)