אי הגעה לפורקן בחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי הגעה לפורקן בחדירה
    מארי
    13/04/2010

שלום,
    אני בת 33 ובן זוגי (בעלי לעתיד) הוא בן 39. יש לנו זוגיות מצויינת ואנחנו אוהבים מאוד. אבל במיטה יש שתי בעיות:
    1. חוסר תשוקה שנובע משני הצדדים.
    2. חוסר אפשרות שלי להגיע לפורקן בחדירה (דבר שמעולם לא הצלחתי לעשות). בעבר לא הייתה לי בעיה עם גברים בכל מה שנוגע לגירוי הדגדגן ונקודת הג'י ללא חדירה של הפין, אבל את בן זוגי זה מתסכל והוא טוען שזה שאנחנו מחליפים עינוגים - פעם אני ופעם הוא ולא שנינו ביחד, גורם לו להרגיש מכאניות. הדבר כמובן מאוד משפיע על יחסי המין וגורם להם להיות מועטים. בנוסף אני תמיד שומעת שרק 20-30 אחוז מהנשים מגיעות לפורקן בחדירה, אבל מכל הבחורים שנתקלתי, כמעט כולם אמרו שלא נתקלו בנשים שלא מגיעות לפורקן בחדירה.
    אני מאוד מתוסכלת ומעבר לזה שהייתי רוצה לרצות אותו הייתי רוצה להנות מפורקן בחדירה אבל אין לי מושג מה לעשות.
    בבקשה עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי הגעה לפורקן בחדירה

הוספת תגובה

• סקס קוטבי

לי ראובני
    13/04/2010

פעם עודדו אורגזמה סימולטנית, כאילו שזה אפשרי לסנכרן אורגזמה של שני אנשים.
    זה בערך כמו לסנכרן אפצ'י- בלתי אפשרי....
    אז מה שקרה שנשים פשוט למדו לזייף. למה זה טוב??.
    בספר מקסים שנקרא אינטיגנציה מינית מדברים על טכניקה של סקס קוטבי, כל פעם מתרכזים בעונג של מישהו אחר.. פעם בו ופעם בה כדי שבאמת כל אחד יוכל להנות.
    היום יש עוד אמצעים כמו אביזרים וכו שמאפשרים גירוי דגדגני תוך כדי חדירה לדוגמא טבעת רטט שמלבישים על איבר מין הגבר או ביצת רטט הנמצאת סמוך לדגדגן והם מגרים אותו בנוסף לחדירה.
    אבל נשמע שמעבר לעצות הפרקטיות, יש לכם מטען נוסף שלא ניתן לפוגג במייל, ואני תוהה האם טיפול זוגי לא יכול לעזור?
    לתשומת ליבכם... שווה בשלב הזה של הקשר, שעוד יש מוטיבציה רבה לתיקון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו