שאלה דחופה מאוד.להיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה מאוד.להיום
    אני.
    18/04/2010

שלום אתמול קיימתי יחסים האיבר לא היה בפנים אלא רק בפתח הנרתיק ויצא זרע לבחוץ .אחרי בערך 7 שעות ראיתי בניגוב זרע שלפני כן לא היה (כניראה היה בפנים ויצא) האם זה אומר שנכנס זרע? ורציתי לדעת אם האיבר לא נכנס לבפנים -(אולי רק הקצה שלו לשניה) אני יכולה להכנס מזה להריון? אני ממש לחוצה האם לקחת פוסטינור או שאין מצב להריון כי האיבר לא נכנס?כבר עבר כמעט יום וחצי . תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה מאוד.להיום

הוספת תגובה

• וגם..

אני.
    18/04/2010

אני אציין שזה קרה 15 ימים אחרי היום הראשון של המחזור שלי- אז זה בד"כ הימים הכי פוריים שבהם הסיכוי להכנס להריון גבוה יותר לא???? אז לקחת או שממש אין סיכוי..? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם..

אני.
    18/04/2010

אני אציין שזה קרה 15 ימים אחרי היום הראשון של המחזור שלי- אז זה בד"כ הימים הכי פוריים שבהם הסיכוי להכנס להריון גבוה יותר לא???? אז לקחת או שממש אין סיכוי..? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי 7 שעות

לי ראובני
    21/04/2010

הזרע כבר מתייבש וסביר להניח שאם היתה רטיבות נרתיקית מדובר בהפרשות שלך ולא זרע.
    בכל מקרה, בין אם היתה חדירה מלאה או חלקית, ניתן להכנס להריון גם מפליטה שלפני האורגזמה.
    לכן להבא שווה להתחיל להשתמש בגלולות. בכל מקרה, אם לא נראה לך שהיתה חדירה הפעם אז אולי אני סיבה לחשש, אם כי התיאור באמת לא ברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו