עזרה בבקשה :-(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה :-(
    ליטל
    25/04/2010

בוקר טוב,
    אני ובן זוגי יחד מזה כ-7 חודשים, עומדים להתחתן בעוד 8 חודשים... בתחילת הקשר האהבה פרחה ואיתו גם הסקס..
    לאחרונה, בערך חודש וחצי אולי חודשיים, אין לי חשק מיני בככל! חשבתי על כל מיני סיבות שיכולות לגרום לזה- אחרי 6 שנים רצופות שבהן לקחתי גלולות הפסקתי לחודשיים ( ואז התחיל למעשה השיבוש ההורמונלי שלווה, כמובן בהדרגה, בהמון עצבים וחוסר סבלנות ) , המשכתי לחודש ואז שוב הפסקתי ( שטות ענקית אני יודעת בבקשה לא להטיף לי על זה גם ככה קשה לי! ). בכל מקרה, זו הייתה תקופה עמוסת הורמונים משתוללים, בנוסף, התחלתי עבודה חדשה ( ישנה למעשה, חזרתי למקום עבודה קודם... ) והתחלתי תק' לימודים. נוצר עליי לחץ מטורף בניסיון לשלב ביניהם ובין החזקת הבית ואכישהו גם הזוגיות... חברות? יודעת לזהות את הקול אבל לא זוכרת איך הן נראות.. משפחה?.. כל סופ"ש שני...
    בנוסף לכל אלה, הינו צריכים לסגור אולם, שהוסיף עוד קצת לחץ לעניין... והמצב הכלכלי כרגע לא בשמיים..
    הוא מתוסכל מהעניין.. ( אני מדברת איתו מאוד פתוח בנושא ) ואני כבר לא יודעת מה לעשות... כואב לי שהמצב ככה זה לא אמור להיות.... אולי אני פשוט לא אוהבת אותו? הוא הגבר הכי מקסים שהכרתי ורק אותו אני רוצה אבל פשוט אני לא מצליחה לחשוב על משהו אחר...

לציין שכבר ניסינו צעצועים למיניהם... לא החזיק מעמד יותר מידי זמן....

עזרה בבקשה ((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה :-(

הוספת תגובה

• את מפרטת את כל הסיבות

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/04/2010

שיש לך שכל אחת לחוד ובודאי ביחד יכולות להוריד חשק מיני. מציעה לך לפנות לטיפול מיני כדי לעזור לך להתמודד עם כל הלחצים ולשמר את הזוגיות ואת המיניות. למרות הכל....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו