הרפס וקונדילומה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס וקונדילומה...
    לב
    30/04/2010

אני יוצאת עם גבר מזה שבעה חודשים ולאחר חודשיים שיצאנו היה לי התקף הרפס קשה מאוד בפי הטבעת שהלך והתפשט גם לנרתיק. הגניקולוגים אמרו שקיבלתי התקף קשה מאוד- לא יכולתי להתפנות עשרה ימים וירדתי המון במשקל. הכל אופן, לא הספקתי להתגבר על זה אז בתום ההתקף הראשון התפרצה אצלי קונדילומה ועברתי צריבה. אני מרוסקת..אין לי חשק מיני, אני כבר לא רטובה, לא עושה לי כלום כשהבן זוג שלי נוגע בי, הנגיעות שלו אפילו מעצבנות אותי, חודשיםם אחרי הצריבה אני מזהה עוד קונדילומה אחת בודדת שצצה לה, כואב לי מאז התקף ההרפס בפי הטבעת כשאני מתפנה עדיין ואני נבוכה ללכת לרופא שיבדוק...אם אני נוגעת באזור פי הטבעת אני מרגישה כאבים ושריפה, הנרתיק שלי שורף ובפעם האחרונה שהייתי אצל גניקולוגית היא אמרה שהיא לא רואה משהו מיוחד אבל שנעשה בדיקת תרבית...אני כבר לא יודעת מה קורה איתי, אני חוששת שהחשק המיני שלי כבר לא יחזור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס וקונדילומה...

הוספת תגובה

• כרגע את בתקופה מאוד קשה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/05/2010

של החלמה משני התקפים כואבים ומציקים. התגובה המינית שלך או יותר נכון חוסר התגובה מאוד ברור לאור מה שאת עוברת
    קודם כל חשוב לפנות לקבלת טיפול רפואי ועזרה ואין מקום לבושה אם את עדיין סובלת מכאבים ומאי נוחות.
    את יכולה לקבל עזרה נפשית כדי להתגבר גם על הטראומה שעברת עם כל הסיפור הזה.
    הייתי מחכה להחלמה רפואית ואז אם עדיין תהיה רתיעה ממין לפנות לטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו