הוא רוצה כל יום אני לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא רוצה כל יום אני לא
    מיכל
    01/05/2010

שלום רב,
    אני בת 25 ובן זוגי בן 31. אנחנו יחד כבר כמעט 4 שנים וגרים יחד כ - 3 וחצי שנים.
    אני מטבעי בחורה מינית ובן זוגי מאוד מאוד מיני. הוא חייב סקס לפחות פעם ביום ואם אנחנו לא שוכבים יותר מיומיים הוא מתחיל לכעוס עליי ולפתח אליי תסכולים.
    יש לנו זוגיות מדהימה מלאה ברוך ומגע אוהב. גם הסקס עצמו, כאשר אנו שוכבים, מדהים ומלא תשוקה.
    הבעיה שאני לא מעוניינת בסקס באותה מידה שהוא מעוניין. מבחינתי זה ממש בסדר לקיים יחסי מין פעם בשבוע.
    אני חושבת שסקס נעשה עבורי כמו ללכת לחדר כושר. אני ממש לא רוצה לעשות את זה למרות שאני יודעת שזה עושה לי טוב, וכשאני עושה את זה אני נהנית.
    אני מרגישה תסכול רב מזה שבן זוגי כועס עליי שאני לא רוצה סקס באותה תדירות שהוא רוצה.
    לפעמים אני גם יוזמת סקס רק בגלל שאני מפחדת שהוא יכעס. אני ממש נכנסת לסטרס מזה אם אנחנו לא עושים סקס יום יומיים.
    לסיום אני אציין שאני נוטלת גלולות מינס אחרי שהורידו לי מינון מפמינט. כמו כן אני מאוד מינית כלפי גברים אחרים ומעוניינת לקיים איתם יחסים. כלומר - אני לא כבויה מינית - אני פשוט לא רוצה לעשות סקס עם בן הזוג שלי כל הזמן ועבורו זה מדד ליחסים שלנו.
    מה עושים?
    אציין שיש לנו פתיחות מדהימה בהכל - בייחוד בסקס. הוא אפילו יושב לידי בעת כתיבת שורות אלו.

אנחנו רוצים כבר לפתור את העניין הזה כי זה בערך הדבר היחיד שמעיב על הזוגיות שלנו.
    תודותיי מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא רוצה כל יום אני לא

הוספת תגובה

• המובן מאליו....

לי ראובני
    03/05/2010

אף אחד לא רוצה לקיים יחסי מין עם מישהו כאשר החוויה הופכת להיות מובנית מאליה.
    כולנו רוצים שיכבשו אותנו בסערה, גם כאשר מדובר בזוגיות שהיא ארוכת שנים ומאוד יציבה ובטוחה.
    בכל מקרה, נראה שמה שצריך לעשות זה קצת שבירת שגרה
    שבן זוגך ייקח צעד אחורה, לא יפעיל לחץ ויאפשר לך ליזום יחסי מין מתי שאת רוצה.
    נראה שמה שיקרה בעיקר זה שאת תוכלי להיות שוב הפתיינית
    המינית
    הסקסית
    ולא זו שמצופה ממני באופן וודאי ומובן מאליו לקיים יחסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו