חוסר הנאה ממין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר הנאה ממין
    הילה
    01/05/2010

שלום,
    אני בת 23 ולא מזמן התחלתי קשר חדש עם בחור, הבעיה היא שאני לא מרגישה הנאה בזמן קיום יחסי מין. אני נהנית מהקירבה הפיזית אבל לא מרגישה שום תחושה נעימה בזמן החדירה. אני יודעת שרוב הנשים לא גומרות מחדירה, אבל האם זה נורמלי שגם לא נגרמת שום תחושה נעימה ? כשאנחנו מתנשקים וכשאני חושבת עליו אני מרגישה מגורה מינית אבל ברגע שזה מגיע לאקט עצמו הגירוי נעלם.
    זה רק הגבר השני שאיתו אני מקיימת יחסי מין, עם הגבר הראשון קרה לי אותו דבר. פעם ראשונה שקיימתי יחסי מין הייתה לפני שנה.
    השאלה שלי היא האם זה יכול להצביע על בעיה פיזיולוגית כלשהי, והאם זה יכול לנבוע מזה שהתחלתי להיות פעילה מינית לא מזמן ולא קיימתי יחסי מין הרבה פעמים?
    אני בחורה קצת ביישנית ובעלת חוסר בטחון , אבל בזמן האקט אני לא לחוצה או מתוחה,
    האם יכול להיות קשר בין חוסר הבטחון וחוסר ההנאה? למרות שאני נרגעת ומרפה את כל הגוף ובאמת מנסה להשתחרר ולהנות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר הנאה ממין

הוספת תגובה

• יכול להיות קשור בהמון דברים

לי ראובני
    03/05/2010

הילה יקרה שלום,
    הקושי להנות מחדירה עשוי להיות קשור ומורכב מהמון גורמים החל מחווית הביטחון שלך בחדירה, להיות באנטיימיות, האמון שיש ביניכם וכו.
    אני חושבת שיש קושי לומר בוודאות מה הבעיה, כי גם אצלך זה עשוי להיות מארג של הסברים המשולבים זה בזה.
    בגדול, את יכולה לקחת זמן קצת לחשוב על מה זה בשבילך להיות אישה מינית
    מה זה בשבילך לקיים יחסים
    האם את מרגישה שהחוויה של החיבור נעימה לך ברמה הרגשית והמנטליית לא רק הפיזית

ממקום של שלמות קל יותר להנות, כשזה מרגיש מחובר וטבעי.
    בלי שום קשר, שווה לדבר על מיניות עם איש מקצוע, לרוב אנחנו מגיעים עם מטען של מסרים לא פשוטים מהבית שמקשים על היכולת שלנו להנות עד הסוף, אז אולי גם ההסטוריה המינית תורמת לעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו