חוסר חשק מיני אחרי לידה ובהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני אחרי לידה ובהריון
    לילך
    12/05/2010

רקע לבעיה:
    נשואה שנתיים- דתייה-שומרת על טהרת משפחה שבועיים מותר לקיים ושבועיים לא.
    אחרי חצי שנת נישואין מלאה במיניות ותשוקה (כמובן עניין הריחוק מוסיף עד מאוד) נקלטתי להריון ומאז ועד הלידה היה מותר לקיים יחסי אישות בלי הרחקה.
    בתקופת ההריון החשק המיני ירד פלאות ולקראת סוף ההריון חזר ליציבות .
    הנקתי את הילד במשך 8 חודשים וגם שם היתה בעיה גדולה שמתבטאת בעייפות,חוסר תשוקה,אי יכולת לעשות הפרדה בין נגיעה של האכלה בחזה לבין נגיעה מינית ביחסי אישות-קושי עצום במיוחד בנקודה הזו של החזה.
    מייד כשהפסקתי להניק נקלטתי להריון-משמע אני כמעט שנתיים מותרת מבחינת יחסי אישות.
    אני בחודש 4 והבעיה החריפה מאוד זה הגיע למצב שאני ממש בוכה ומתוסכלת שאין לי שום חשק לגעת בבעלי,לא לנשק בפה,לא נגיעות מיניות וחדירה ממש מגעילה אותי מיותר לציין מה בעלי מרגיש למזלי מבין אותי ומנחם אותי שזה לא בשליטתי.
    ביהדות לגבר אין אפשרות פורקן חוץ מאישתו (אוננות)ועניין הפורקן משמעותי מאוד לריכוז של הגבר ולשמירה על שלום הבית כך הגם שנושא מכביד מאוד על כתפיי.
    אנחנו משליכים את הבעיה כלפי ההריון וההנקה כי שמעתי על הרבה נשים שנמצאות בסיטואציה דומה
    רק שאני מרגישה שזה ממש הקצין אצלי ומחפשת פיתרון לבעיה שנוצרה.
    אציין שהיה לי הריון מצויין ולידה מדהימה וחוויתית.
    אני לא מעוניינת לשבת אצל פסיכולוג ולדבר על הנושא,שמעתי על טיפול בצמחי באך לא יודעת עד כמה הם יעילים במצב הזה.
    אודה לתשובה והכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מטפלת מן המגזר

לי ראובני
    12/05/2010

שלום לך
    ממליצה בחום לפנות לאסתר דה פואה שהיא דתייה ומטפלת מינית מקצועית ומצוינת.
    הפרטים שלה נמצאים באתר איט"ם
    היא מבינה את המשמעות של המורכבויות שציינת ממליצה בחום לא להזניח את היחסים והקשר בינך ובין בעלך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו