מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מיני אחרי לידה ובהריוןלילך12/05/2010
רקע לבעיה:
נשואה שנתיים- דתייה-שומרת על טהרת משפחה שבועיים מותר לקיים ושבועיים לא.
אחרי חצי שנת נישואין מלאה במיניות ותשוקה (כמובן עניין הריחוק מוסיף עד מאוד) נקלטתי להריון ומאז ועד הלידה היה מותר לקיים יחסי אישות בלי הרחקה.
בתקופת ההריון החשק המיני ירד פלאות ולקראת סוף ההריון חזר ליציבות .
הנקתי את הילד במשך 8 חודשים וגם שם היתה בעיה גדולה שמתבטאת בעייפות,חוסר תשוקה,אי יכולת לעשות הפרדה בין נגיעה של האכלה בחזה לבין נגיעה מינית ביחסי אישות-קושי עצום במיוחד בנקודה הזו של החזה.
מייד כשהפסקתי להניק נקלטתי להריון-משמע אני כמעט שנתיים מותרת מבחינת יחסי אישות.
אני בחודש 4 והבעיה החריפה מאוד זה הגיע למצב שאני ממש בוכה ומתוסכלת שאין לי שום חשק לגעת בבעלי,לא לנשק בפה,לא נגיעות מיניות וחדירה ממש מגעילה אותי מיותר לציין מה בעלי מרגיש למזלי מבין אותי ומנחם אותי שזה לא בשליטתי.
ביהדות לגבר אין אפשרות פורקן חוץ מאישתו (אוננות)ועניין הפורקן משמעותי מאוד לריכוז של הגבר ולשמירה על שלום הבית כך הגם שנושא מכביד מאוד על כתפיי.
אנחנו משליכים את הבעיה כלפי ההריון וההנקה כי שמעתי על הרבה נשים שנמצאות בסיטואציה דומה
רק שאני מרגישה שזה ממש הקצין אצלי ומחפשת פיתרון לבעיה שנוצרה.
אציין שהיה לי הריון מצויין ולידה מדהימה וחוויתית.
אני לא מעוניינת לשבת אצל פסיכולוג ולדבר על הנושא,שמעתי על טיפול בצמחי באך לא יודעת עד כמה הם יעילים במצב הזה.
אודה לתשובה והכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפלת מן המגזר
לי ראובני12/05/2010שלום לך
ממליצה בחום לפנות לאסתר דה פואה שהיא דתייה ומטפלת מינית מקצועית ומצוינת.
הפרטים שלה נמצאים באתר איט"ם
היא מבינה את המשמעות של המורכבויות שציינת ממליצה בחום לא להזניח את היחסים והקשר בינך ובין בעלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)