אורגזמה נרטיקית ודגדגנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה נרטיקית ודגדגנית
    אני
    18/05/2010

יש לי שתי שאלות:
    1)עד לפני הלידה השנייה הייתי מסוגלת לחוות עם בעלי אורגזמה נרתיקית בלבד אך רק בפוזה מסויימת...לא הרגשתי לחצים בלתי רצוניים כמו שאמורים להרגיש באורגזמה אך זה היה זה בוודאות-יכולתי להרגיש ממש איך שהגוף מגיע לשיא רגשי ופיזי מסויים..ממש תחושה של איפוס כוחות ונמנום עצבי..ואז מגיע השיא ופורקן.הבעיה התחילה אחרי הלידה השנייה ..מאז עברה שנה וכמה שלא ניסינו להגיע לאורגזמה באותה תנוחה כמו קודם..לא הצלחתי..לא חוויתי אורגזמה נרתיקית מאז..אוליאיזו פעם אחת...יש לציין שאני עדיין נהנית מאודדד מחדירה כזאת בתנוחה הזאת.אך לא משהו שאפילו מצקרב למה שהיה לי אז.מה ניתן לעשות? למה זה קורה?

2)רק לפני כמה זמן הבנתי שאני יכולה לגמור מגירוי דגדגן-עד אז כמעט ולא נגעתי בו-לא בזמן חדירה ולא אוננות.
    ניסיתי כמה פעמים נגיעות על דגדגן\אוננות על דגדגן בעצמי ועם בן זוגי אך חוץ מהנאה לא הגעתי אפילו קרוב לתחושת אורגזמה..ולפני כמה זמן אוננתי עם ויברטור מיוחד לדגדגן בעצמי והצלחתי להגיע לאורגזמה-אבל אחרת לגמרי ממה שהיה לי בזמן חדירה-ממש אורגזמה לפי הספר-עם התכווצויות ופורקן.מאז אני השתחללתי בנושא ומגיעה לאורגזמות טובות יותר או פחות אך זה קורה אך ורק כשאני מאוננת לעצמי עם הויברטור עם בן זוגי נוכח ועוזר או לבד.
    עדיין הבעיה היא שלוקח לי אפילו עם הויברטור ועם גירוי די מסיבי של דגדגן- די הרבה זמן להגיע לאורגזמה...אני נהנת מאוד מהתהליך ומאמינה שזה עניין של זמן ונסיונות לדעת מה ייקרב אצלי יותר את האורגזמה.הבעיה היא שאני מאוד רוצה ושומעת המון על נשים שמגיעות לאורגזמה דגדגנית רק מאצבעות או ירידה של בן זוג.....ניסינו את זה המון וחוץ מגירוי מאוד חדק זה אפילו לא מתקרב לאותה עוצמת גירוי ופורקן כמו עם הויברטור.איך אני יכולה לשפר את זה? האם אני נכללת בקטגורייית נשים שקשה להן להגיע לאורגזמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה נרטיקית ודגדגנית

הוספת תגובה

• אורגזמה נרתיקית ואורגזמה דגדגנית

לי ראובני
    22/05/2010

שלום לך
    הגוף משתנה בהריונות ובלידות ברמה הפיזית אבל גם במובן הריגשי.
    זה נשמע מאוד הגיוני שמה שקרה בעבר ישתנה ויתפוס צורה אחרת.
    מציעה לך להלחץ, להנות ובעיקר למצוא דרכים וצורות חדשות להנאה.
    הרי אי אפשר לדעת מה יעשה טוב או לא בעתיד. פשוט לשחרר ציפיות ולהנות ממה שיש...
    גם אביזרים יכולים לגרום להנאה, לעיתים גירוי מסיבי מדי על הדגדגן יוצר קהות בו אז לעיתים הפסקה של הגירוי הישיר לתקופה מחזירה את היכולת שלו להנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו