חוסר חשק ותחושות אי-נוחות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק ותחושות אי-נוחות.
    רונה
    28/05/2010

שלום רב,

אני בת 38. ילדתי את ילדיי לפני שנתיים ולפני חצי שנה. מאז הלידה הראשונה ועד היום אני מרגישה שהחשק המיני פשוט התפוגג ונעלם לו. אם פעם הייתי מדי פעם חרמנית, היום פשוט לא בא לי. אני לא מייחסת זאת רק לעייפות ולעומס, שבטוח יש להם חלק מסוים. הבנתי שיש גם לגיל השפעה בעקבות שינוי הורמונלי?
    בנוסף, כאשר בעלי נוגע לי בפטמות, אני חשה תחושה לא נעימה, זה כאילו מעצבן אותי... אני מניקה עדיין. האם זה קשור? (פעם מאוד אהבתי זאת).
    אציין, כי כשאנחנו שוכבים, אני מצליחה לגמור, אם כי במאמץ רב להתרכז וליהנות.

חבל לי, בשיא החיים, לאבד כל עניין במין וריגוש. מה הסיבות למצב והכי חשוב - האם ואיך ניתן לשנותו?

בתודה מראש,
    רונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשה לאבחן דרך האינטרנט

לי ראובני
    29/05/2010

רונה יקרה שלום,
    קשה מאוד לאבחן דרך האינטנרט ולהגיע להגדרה מדויקת של מה הבעיה. נראה לי שהכי טוב יהיה אם תפני לרופאת נשים או למטפלת מינית ותנסי דרכן להבין מה עובר על הגוף שלך ועל עולם הרגש. האם את מרגישה שחזרת להיות בתפקיד האישה ולא רק תפקיד האם?
    האם את מרגישה בנוח עם היותך אירוטית נאמר באזור החזה ולא רק בתפקיד המזינה?
    האם יש לך עולם בוגר של עבודה או חברות שהוא מעבר לשמירה וטיפול בתינוקות?
    זה מאוד משמעותי לתחושת הערך והחווייה שלך
    שווה להתבונן עם איש מקצוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזמן הנקה יש שחרור של הורמונים

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/06/2010

שיכולים לדכא את החשק המיני ולכן כנראה גם לא נעים לך המגע בפטמות כי היום הן מבויתות להנקה ולא למגע מיני
    אם לא קבלת מחזור הרי גם הדכוי השחלתי עקב ההנקה מדכא את הורמוני המין
    וכמובן שיש את כל הסיבות הנפשיות שקשורות לעומס עייפות וכו'.
    תמיד יש מה לעשות - אם הבעיה מפריעה לשניכם אפשר לפנולת לטיפול מיני לשיחות. בכל קופת חולים יש סקסולוגים ובכל בית חולים יש מרפאות סקסולוגיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו