מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק ותחושות אי-נוחות.רונה28/05/2010
שלום רב,
אני בת 38. ילדתי את ילדיי לפני שנתיים ולפני חצי שנה. מאז הלידה הראשונה ועד היום אני מרגישה שהחשק המיני פשוט התפוגג ונעלם לו. אם פעם הייתי מדי פעם חרמנית, היום פשוט לא בא לי. אני לא מייחסת זאת רק לעייפות ולעומס, שבטוח יש להם חלק מסוים. הבנתי שיש גם לגיל השפעה בעקבות שינוי הורמונלי?
בנוסף, כאשר בעלי נוגע לי בפטמות, אני חשה תחושה לא נעימה, זה כאילו מעצבן אותי... אני מניקה עדיין. האם זה קשור? (פעם מאוד אהבתי זאת).
אציין, כי כשאנחנו שוכבים, אני מצליחה לגמור, אם כי במאמץ רב להתרכז וליהנות.
חבל לי, בשיא החיים, לאבד כל עניין במין וריגוש. מה הסיבות למצב והכי חשוב - האם ואיך ניתן לשנותו?
בתודה מראש,
רונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן דרך האינטרנט
לי ראובני29/05/2010רונה יקרה שלום,
קשה מאוד לאבחן דרך האינטנרט ולהגיע להגדרה מדויקת של מה הבעיה. נראה לי שהכי טוב יהיה אם תפני לרופאת נשים או למטפלת מינית ותנסי דרכן להבין מה עובר על הגוף שלך ועל עולם הרגש. האם את מרגישה שחזרת להיות בתפקיד האישה ולא רק תפקיד האם?
האם את מרגישה בנוח עם היותך אירוטית נאמר באזור החזה ולא רק בתפקיד המזינה?
האם יש לך עולם בוגר של עבודה או חברות שהוא מעבר לשמירה וטיפול בתינוקות?
זה מאוד משמעותי לתחושת הערך והחווייה שלך
שווה להתבונן עם איש מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזמן הנקה יש שחרור של הורמונים
ד``ר ליאורה אברמוב01/06/2010שיכולים לדכא את החשק המיני ולכן כנראה גם לא נעים לך המגע בפטמות כי היום הן מבויתות להנקה ולא למגע מיני
אם לא קבלת מחזור הרי גם הדכוי השחלתי עקב ההנקה מדכא את הורמוני המין
וכמובן שיש את כל הסיבות הנפשיות שקשורות לעומס עייפות וכו'.
תמיד יש מה לעשות - אם הבעיה מפריעה לשניכם אפשר לפנולת לטיפול מיני לשיחות. בכל קופת חולים יש סקסולוגים ובכל בית חולים יש מרפאות סקסולוגיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)