שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יסמין
    02/06/2010

שלום,
    רציתי לשאול, בכל פעם שאני שוכבת עם חבר שלי אני מרגישה שהזרע שלו שורף קצת באותו וכמה ימים אחרי וגם הפיפי קצת שורף האם זה טבעי? ומה אפשר לעשות אם זה לא טבעי?

תודה מראש
    יסמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דלקת

לי ראובני
    02/06/2010

שלום לך
    יתכן כי יש לך דלקת או רגישות נרתיקית, אני מציעה לך לתת שתן לפני ואחרי קיום יחסי מין לצורך חיטוי. כמו כן, לחזק את הסביבה החיידקית הטובה על ידי אכילת יוגורט או שימוש בויטמינים של פרוביוטיקה. יש גם נרות פרוביוטיים שאפשר להשתמש בהם לצורך חיזוק הסביבה הנרתיקית.
    מקרים קיצוניים מדברים על רגישות או אלרגיה לזרע של בן הזוג, אך סביר יותר להניח כי מדובר במשהו פשוט יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אברמוב אשמח לחוות דעתך בנושא

יסמין
    03/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא תקין

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/06/2010

יכול להיות שיש שפשוף כתוצאה מהחיכוך שגורם לגירוי חיצוני. מאחר והזרע מאוד בסיסי הוא יכול לצרוב אם העור פצוע.
    עשי בדיקה - שלא יגמור בפנים ותראי אם המצב יותר טוב
    הוסיפי הרבה ג'ל סיכוך לפני החדירה ושטפי עם מים פושרים אחרי ללא סבון
    אם עדיין יצרוב פני לבדיקת רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו