מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפה מהבעייהמחפשת פתרון04/06/2010
היי אני בת 32 ואני סובלת כבר 4 שנים מרטיבות כלומר מהפרשות מוגברות מהנרתיק.אני 8 שנים אחרי לידה רגילה ומאז התחילו לי הפרשות מוגברות אך ב4 שנים האחרונות זה החמיר.אפילו תחתוניות לא עוזרות ואני לא נהנת מסקס כי אני חייבת לנגב כל דקה כי כל המזרן רטוב.הייתי אצל המון מומחים ופרופסורים בתחום הגניקולוגיה שאמרו שהכל תקין ושאין לי בעיה רפואית ושככה אני צריכה לחיות.הדבר מתסכל עוד יותר ואני נמנעת מקיום יחסים מכל סוג כדי לא לחוות רטיבות זו בסקס.אני ממש רוצה ייעוץ ועזרה כי אני ממש שבורה מכך ואיכות חיי נהרסת.תודה רבה רבה.מחכה בקוצר רוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי להתיעץ גינקולוגים
ד``ר ליאורה אברמוב06/06/2010המתמחים בטיפול מיני. מציעה לך בינתיים לפני יחסי מין להחדיר טמפון שיספו את כל ההפרשות.
לעתים הסיבה להפרשות יכולה להיות מצוואר הרחם, שווה ברור
תרופות מסוימות מיבשות נוזלים בגוף - אפשר אולי להשתמש בהן - סך הכל צריך לנסות ולראות תוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפה מהבעיה
בעיה לקבל מגע07/06/2010תודה רבה .
אני מחכה לתשובה לפאפ,ואני אמורה לעבור בדיקת פרסקופיה לצוואר הרחם.
יש לי שאלה,האם הכרת בעבר נשים עם בעיה דומה? האם יש פתרון חוץ מטמפון?
כבר נתנו לי כדורים מאוד חזקים והכל עבר לחודש וחוזר חלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שאם תנסי טיפול הומאופתי
דר אדית דניאל08/06/2010סבירות גבוהה שתמצאי שם פתרון לכך
נתקלתי בהמון מקרים של עודף בשפיכה ואו עודף ביובש או וואגיניסמוס או כאבים במגע
ועוד כול מיני סוגים של חוסר איזון בנושא או צורך מיני מוגבר -לכולם ההומאופתיה עוזרת ודי מהר
אז אני חושבת שגם לנושא שלך יצליח למצא פיתרון בטיפול הומאופתי
הבנה ראשונית לבעיה שממנה את סובלת שאולי תעזור לך להבין מה קורה לך
היא שיש אצלך עודף בשפיכת נוזלים החוצה - לכך יש מגבלה או אמורה להיות מגבלה מבחינה רגשית - נוזלי הגוף המים של הגוף מקבילים - לרגשות והם הביטוי הפיזי לרגשות וספציפי בהקשר לבכי - אולי בכי שדוכא.
או אפילו בכי משמחה יש אנשים שבוכים מרוב שמחה. לכן בהערכה הומאופתית צריך להתייחס לכול הנושא הרגשי שלך לחשיפות הרגשית שלך לפגיעות לחדריות ריגשית להוצאת רגשות וביטוי שלהם שאולי הסימפטום הזה מחסה על דיכוי רגשי ואו להיפך תומך בביטוי ריגשי מוגזם -כך או כך זה נראה שהביטוי הרגשי אצלך מוצא לו מינוף ופתח מוצא באמצעות יחסי המין ובאמצעות הגוף בזמן היחסים
מקווה שזה עוזר
בברכה
דר אדית דניאל
מומחית ברפואה משלימה
מנהלת פורום הומאופתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפה מהבעייה
עייפה מהבעייה12/06/2010אני מודה לך מאוד על התשובה המפורטת זה עוזר להבין דברים שלא חשבתי עליהם ואכן יש בהם הגיון...האם אני יכולה להגיע אלייך לאיבחון וטיפול?...מקווה שכן.
שוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)