מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על גבולות של מיניות בביתאדווה06/06/2010
הי!
יש לי שתי שאלות ,התלבטתי המון זמן אם לרשום כי הן אולי יראו שטותיות אבל כנראה שעצם זה שלא שכחתי מהן אז הן לא,הן קשורות להרבה כעס שיש לי לאחי ולהוריי על רקע מיני:
1.גדלתי בגיל הילדות עם אחי שקטן ממני ב3 שנים כך שגדלנו די ביחד,היינו ממש קרובים ובאותו חדר.היו ימים שאחותי הגדולה היתה מסתכלת עלינו כילדים בני 10 למשל שזרוקים אחד על השני בספה ואומרת "הם ממש כמו בעל ואישה,,כמובן שלא היה משהו מיני ,לא ידעתי מה זה מיני בכלל,לדעתי זו היתה תמימות וקירבה של אח ואחות,זה לא שהוא היה גדול וניצל הוא היה יותר קטן ממני....כמו כל הדברים האחרים של לשחק קלאס או מונופול.בדיוק כמו שעשינו הכל יחד אז גם את שעת האמבטיה עשינו ביחד,אני באמת חושבת שזה התמימות ,הרי הינו בני 7,8,9 הוריי איפשרו זאת ,חוץ ממקלחת לא היה כלום:)כמובן ש"פתאום" שגדלתי בערך בכיתה ה '-ו' והחלו לגדול השערות התביישתי...אחי שהיה בן 6 או 7 שם לב ושאל למה יש אותם,והתחלתי להרגיש שזה מפריע לי והתחלתי להתקלח לבד.הקטע הוא שאני לא שוכחת את זה,זה לעיתים מביך ולא העזתי לשוחח איתו על זה,אולי אפילו מאז ש"התנתקנו" גם התרחקנו וכל אחד התבגר בכיוון שלו,האמת הוא די חסר לי ,הקשר של פעם לא המקלחות...אבל משהו בראש מקשה עליי.סיבה נוספת היא שבגלל שהבית היה קטן הינו בחדר גם כשהתבגרנו הוא היה מאונן בלילה,כשאני היתי בצידו השני של החדר,אולי הוא חשב שאני ישנה ואולי זה לא עניין אותו כי לעיתים היתי משתעלת כדי שיחשוב שיתעוררתי ויחדול אבל הוא המשיך וזה מגעיל אותי שהוא לקח אותי למקום הפרטי שלו,למה???
מאז אני לא ממש מדברת איתו חוץ מהי וביי ,כמובן שאין לו מושג ולא ממש איכפת לו גם................הייתי רוצה לסלוח ,לא לדבר על זה כי אין מצב,לא סיפרתי את מעשיו לאף אחד בבית,אבל הוא אחי ואני מתגעגעת ול א מצליחה לשכוח לו את זה!
מה לעשות???
2.שאלתי השנייה גם היא בנוגע לכעס על רקע מיני,,הפעם כלפיי הוריי:
קרה לי לפחות פעמיים או שלושה בחיי ששמעתי את הוריי מקיימים....אז נכון,שזה טבעי וכל הבולשיט הזה,אבל למה אני צריכה לשמוע את זה???אי אפשר לסגור דלת?דגדלתי בבית שההורים די פרימיביים ולא מדברים על סקס,אולי חששו שאם יסגרו את הדלת אז נבין שהם עושים?האם זוג נשוי אמור לסגור דלת דרך קבע?אני שואלת ברצינות ,ומה אני עושה גם הכעס כלפיהם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך של הבנה
לי ראובני07/06/2010נוי שלום
את מתארת הרבה גבולות שנחצו בבית חלק מתוך המשמעות של לחיות יחד בבית קטן וחלק בהיסח הדעת או ממקום של העדר פרטיות.
נשמע שזה מציף אצלך הרבה רגשות ומעורר בך תחושות שונות.
אני מציעה לך לבדוק תהליך טיפולי שבו את מתמודדת עם כל הרגשות הללו ורואה איך את יכולה לבנות בעזרתם תהליך של הבנייה מיניות בריאה שתעשה לך טוב.
נשמע שטיפול המתמקד במיניות יכול לסייע לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב...
אדווה08/06/2010תודה לי על תגובתך!
אכן אני בטיפוך וכמו כל תהליך גם כאן זה איטי ויסודי ולכן אשמח אפילו לתשובה כללית ולאו דוקא אישית לשאלות ששאלתי בנוגע לגבולות המיניות בבית כדוגמת סעיף 2 כי אני יודעת שאינני היחידה ....
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)