שאלה ממש דחופה בבקשה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש דחופה בבקשה!!
    לירון
    10/06/2010

היי, אני בת 17, ויש לי כמה שאלות..

המחזור שלי תמיד מאחר.. פעם הוא היה מאחר בערך בחודש או יותר.. אבל בשנה האחרונה בערך יש לי איחור של בין יומיים לשבוע..
    זה ממש מחרפן אותי.. הציעו לי לקחת גלולות אבל אני לא רוצה להיות על הורמונים תמידית..
    וגם אמרו לי שאני מפסיקה לקחת גלולות המחזור חוזר להיות לא סדיר.. זה נכון?
    ויש אולי דרך אחרת לסדר את זה?

ועוד משהו, אתמול הייתי צריכה לקבל מחזור ושבוע הבא ביום שלישי יש לי אירוע. אני ממש ממש רוצה לקבל כבר היום\מחר כדי שייצא שעל האירוע אני לא אהיה במחזור.. (יש לי מחזור קצר, כך שאם אני מקבלת היום או מחר זה מצויין)..
    יש איזושהי דרך לזרז את המחזור שיגיע כבר? שמעתי על 3 דרכים שיכולים לזרז מחזור.. לאכול הרבה לימון חי, לשתות רבע כוס יין אדום לפני השינה, ולעשות הרבה ספורט..
    אחת מהדרכים האלה באמת הגיונית לדעתך?
    ואם לא, יש לך אולי הצעות איך לגרום למחזור להגיע כבר?

תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממש דחופה בבקשה!!

הוספת תגובה

• הדרך היחידה לשלוט

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/06/2010

על המחזור היא באמצעים הורמונלים. או גלולות ואז את יכולה לסדר לך את המחזור מתי שנוח לך או כדורי פרוגסטרון אותם לוקחים כשבוע בסוף החודש והמחזור מגיע מיד עם הפסקת הכדורים.
    לגבי המחזור שצריך להגיע בימים הקרובים, מאוחר כבר לדחות... לא מכירה שום טכניקה יעילה ממה שתארת אבל תנסי אולי זה יעזור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו