בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות
    אני
    11/06/2010

אני בקשר זוגי קרוב לשנתיים,אנחנו האהבה הראשונה אחד של השני.
    אחרי זמן מה ההתאהבות הפכה יותר הגיונית ואהבה עם כל הבעיות שביננו
    ואז גם שכבנו,ממקום שכבר ידעתי שהוא לא מושלם אבל הוא הבחור בשבילי.
    הקשר שלנו היה טוב אפילו מצויין עם כל הבעיות שיש בחיים ...הסקס השתפר לו והגעתי אחרי קרוב לשנה של קיום יחסים להנאה גם אני .
    בחצי שנה האחרונה בעייתי לנו מאוד ,לכל אחד מאיתנו יש את בעיותיו הוא,ומה שפעם הקשר היה מקום טוב ומקבל ומנתק מהבעיות הפך להיות מקום שמוסיף להרגשה הרעה.
    גם כשניסינו לשפר את היחסים והגענו לרצון להיות ביחד אינטימית אחרי תקופה מאוד רעה,שקרוב לחודשיים לא שכבנו, כנראה שהשפתיים למטה מדברות את מה שבאמת קורה לי,ואני לא מרגישה בטוחה איתו ורצון להתקרב אליו.
    מה גם שבגלל שהוא מאוד נמשך אליי הוא גומר ממש מהר ואז נוסף עוד דבר רע בדברים שיש לי נגדו
    מה אפשר לעשות עם היחסים האלה בכלל?
    ובקשר ללהט שלו שגורם לו לגמור מהר ואותי משאיר מאוכזבת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות

הוספת תגובה

• טיפול

לי ראובני
    15/06/2010

יקרה
    אי אפשר לפתור יחסים מורכבים בלי התמודדות מעמיקה ונשמע שאתם זקוקים ליד מכוונת
    מציעה לך לפנות לטיפול מיני. שם תוכלו לדבר על המורכבויות המיניות וגם הזוגיות ולנסות ולבדוק האם אתם באמת נועדתם להיות יחד או שאולי זה רק סוג של פחד שמחבר אותכם יחד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו