בעיה בקשה לעיצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בקשה לעיצה
    אנונימית
    15/06/2010

שלוםאני בקשרעם בחורה.בת הזוג שלי כבר הרבה שנים.ובעצם מהפעם הראשונה שהתחלנו לקיים יחסי מין .יש לי בעיה שאני מאוד מפחדת מכל מה שקשור לחדירה של אצבעות למשל באיבר המין.מגע מיני של לשון כן נעים לי.אך כשחברה שלי מנסה להחדיר אצבעות .אני מרגישה חרדה איומה.פחד נוראי מכאב.ואז אני לא נותנת.כמובן.גם לפני שידעתי שאני נמשכת לנשים חשבתי שתהיה לי בעיה עם חדירה של גבר למשל.מעולם לא הייתי עם גבר...כלומר.מה שאני מנסה להגיד זה שתמיד ידעתי שתהיה לי ביעה עם ממש חדירה .גם של אצבעות.אני ממש חרדה מהכאב.ואני אולי חשבתי שזה יכו להיות משהו פסיכולוגי.כיוון שבילדותי עברתי התעללות פיסית ונפשית מאמא שלי.אני לאיודעתץ אם זה קשור..השערה.רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה.כי אני מצד אחד כשאני רואה סקס של לסביות.אני גם מפנטזת שיחדירו אלי אצבעות.אך מנגד זה .מאוד חרדה מהכאב.ומרגישה כאילו יפגעו בי.מה לעשות.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בקשה לעיצה

הוספת תגובה

• נשמע כמו וגינסמוס

לי ראובני
    15/06/2010

שלום לך
    מתוך מה שאת מתארת נשמע כמו וגינסמוס, כיווץ לא רצוני של שריר רצפת האגן המונע חדירה. עניין זה נגרם מתוך פחד לא מודע או חשש מפני יוך נחדרת.
    הדרך להתמודד עם זה היא באמצעות טיפול אצל פיסיותרפיסיטית לשיקום רצפת אגן כמו גם מטפלת מינית.
    ממליצה לך להכנס לאתר איט"ם ולחפש מטפלת קרוב לביתך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו