לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגמור
    אני
    20/06/2010

מצד אחד אני חוששת שבגלל שלא גמרתי עם שני גברים בעבר זה לא יקרה עם אחרים, אבל מצד שני אני גם חושבת שלמדתי על עצמי יותר מאז ויכולה להראות מה אני אוהבת, ואולי יכולה לגרום לזה לקרות, ובנוסף, אולי כשזה יהיה פרטנר רגיש ומשקיען שיהיה חיבור טוב (ואולי עם קצת ניסיון) זה יקרה? (לא גומרת מחדירה בכל מקרה). מה דעתכן? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגמור

הוספת תגובה

• היכולת להנות ממין אצל אישה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/06/2010

קשורה בהמון מרכיבים. בשלות, למידה, הכרת הגוף, יכולת לאונן, היכולת להיוך פתוחה ולתקשר מינית בסקס
    היכולת לפתח בטחון ואמון בבן הזוג ועוד....
    כך שמה שקרה או לא קרה בעבר לא אומר כלום לגבי ההתפתחות האישית המינית שלך והיכולות העתידיות......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דאגה

רונה
    09/07/2010

האורגזמה הראשונה שלי קרתה בגיל 29 ואני לומדת את האורגזמה שלי כל הזמן מאז...
    אני יכולה להגיד לך שאני כבר לא האמנתי שזה יקרה לי אי פעם - אבל מהנסיון שלי, אני חושבת שזה תלוי המון בביטחון ובהרגשת הנוחות שלך עם בן הזוג. את צריכה להיות 100% בתוך המין ולא לחשוב על לגמור או לא לגמור. תהני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו