פצע באיבר מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע באיבר מין
    noa
    28/06/2010

שלום רב,
    אתמול במקלחת פתאום נתקלתי באיזשהו פצעון באיבר המין שלי קרוב לשפתיים באיזור שיער הערווה. הפצעון לא כואב ולא מגרד, אלא אם כן אני קצת לוחצת ואז הוא כואב. הוא נראה קצת כמו חצ'קון. ניסיתי לראות האם הוא קטן במהלך הלילה אך הוא נשאר באותו גודל. הוא אדמומי ונראה מוגלתי במקצת, כי אחרי לחיצה קטנה השתחרר ממנו נוזל שנראה חלבי בגוון לבן צהבהב ועושה רושם שיש לו גם ראש בצבע ורוד אבל אני רואה זאת רק כשאני מעט לוחצת. זה פעם ראשונה שאני נתקלת בתופעה כזו ואין לי את זה בעוד מקומות באיבר המין. אני פעילה מינית באופן עקרוני רק לאחרונה קצת פחות. האם זה צריך להדאיג אותי? לגשת לרופא נשים או לחכות שזה יעבור ? מה זה יכול להיות?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע באיבר מין

הוספת תגובה

• תחכי קצת

שם חסוי
    29/06/2010

יכול להיות שזה סתם פצעון,את יודעת שפצעונים לא נמצאים רק בפנים...
    נסי לא לגעת בזה כדי לא לזהם
    -זה נדיר כשיש פצעונים באזור זה
    אך את לא היחידה XD
    גם לי היה אחד או שתיים בחיים וזה עבר,יכול
    להיות שמדובר בסתם חצ'קון סוטה שהגיע לכיוון שלו בקשו ממנו
    -אם זה יחמיר,ולא יעבור אז לכי לרופא
    נסי לא לגעת בפצע אלהעם כן אז יבואו עוד עשרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סיבה לדאגה

לי ראובני
    02/07/2010

שלום לך
    אין סיבה לדאגה. פשוט עם סבון לנקות באופן חיצוני ולראות ממה נגרם. אולי נגרם מזיעה? תחתוניות?
    צריך לשמור יותר על הגיינה בקיץ
    אבל לא להלחץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו