עזרה דחופה - בבקשה תענו!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה - בבקשה תענו!
    דגנית
    01/07/2010

הי. אני ובעלי נשואים 3 חודשים. אנחנו יחד מלפני החתונה סה"כ 8 חודשים מאוד מאוד אינטנסיביים. ניתן לומר שזה כמו אצל זוגות אחרים- תקופה בת שנתיים...
    כבר חודשיים שאני לא נהנית מיחסי המין שלנו, אפשר לומר שלא בא לי בכלל, אני לא מתגרה מזה וסקס לא ממש מזיז לי והוא פשוט מתוסכל ואני בטוחה שגם נעלב ממני.
    אני באופי שלי אדם מאוד מאוד מיני, היו תקופות שחשבתי שאני ממש מכורה למין. חשוב לי לציין שלפני חודשיים גם עברתי הפלה טבעית.
    שנינו עובדים בעסק משלנו שהקמנו וכמו שאמרתי אנחנו נמצאים המון אחד עם השני. הוא- שיהיה בריא מגורה כמעט רוב הזמן ומבחינתו - לשכב איתי כל שעה עגולה. בהתחלה זה היה הפוך. לי היה את החשק החזק ולו- פחות.
    אני מתוסכלת ברמות כאלה שאני לעיתים חושבת על האקס שלי שהיה איתו סקס טוב. זה גורם לי לרגשות אשמה. אני מסוגלת לעצור באמצע התפתחות לקראת יחסי מין כי אני מרגישה שאני ממש לא מסוגלת שייגע בי. רע לי מאוד. אני אוהבת אותו והוא אותי מאוד בצורה בולטת. מבחינת תעסוקה- אני פעילה יותר ממנו והוא כמעט לא מביא עבודות ומרגיש גם מתוסכל ולי זה מציק שהוא לא ממש מתאמץ בעניין ורק אני כן.
    לגבי יחסי המין- מה הבעיה שלי? מה אני עושה? לאן אני פונה? אנחנו זוג טרי וזה פשוט מפחיד אותי שהגעתי למצב כזה עם בעלי. חייבת עזרה דחוף אחרת אני פשוט אשתגע. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה - בבקשה תענו!

הוספת תגובה

• בלי לחץ, להרפות ולנשום

לי ראובני
    02/07/2010

דגנית יקרה,
    נשמע שעברו עליך הרבה מאורעות בחודשים האחרונים, גם החתונה, גם הקמת עסק, גם ההפלה הטבעית. אירועים אלו גובים מחיר, מצריכים זמן ועיבוד ואי אפשר לדלג מעל זה ולצפות שזה לא יבוא לידי באיזשהו מקום. לעיתים יש שחיקה ואנחנו מביאים אותה לידי ביטוי בזירות שבעבר אולי אפשר לעשות הפרדות בינין לבין זירות אחרות.
    בכל מקרה, נשמע שווה לשתף אותו בקשיים שלך, שהתסכול שלך יהיה מדובר, ואז תוכלי גם לשמוע מה הוא מרגיש, מה הוא צריך, מה בא לו שיקרה, למה הוא זקוק לשכב איתך כל שעה עגולה.
    אולי משהו במובן מאליו הזה מלחיץ אותך וגורם לך להרגיש חוסר אונים והעדר תשוקה טבעית.
    אני לא יודעת אם אחרי ההפלה התחלת לקחת גלולות או אם את רוצה להכנס להריון נוסף ,אבל אני בטוחה שגם הורמונלית יש לזה השלכות.
    בכל מקרה, קחי את הזמן
    את לא צריכה לתפקד באופן שהיית מתפקדת בעבר
    והכי חשוב, נשמע שטיפול יכול לעזור, גם לעבד את האבל של ההפלה וגם לראות מה קורה בדינמיקה ביניכם שהשתנה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו