פחד מקיום יחסי מין - מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מקיום יחסי מין - מיואשת
    ויקה
    13/07/2010

שלום,

אני עם בן זוגי כבר 4 שנים. אני פוחדת מאוד מקיום יחסים מין איתו.

הלכנו לסקסולוג, אשר אמר לנו שיש צורך באימון באיזה שהם מכשירים שיש אצלו. אבל אני דיי נגעלתי מעיניין זה, מאחר והמכשירים הנ"ל (הם באים במידות, מצר הולך ונהיה עבה יותר) אינן חד פעמיים, אלא לשימוש כל המטופלות. אומנם עברו חיטוי, אך המחשבה עדיין מגעילה.

בינתיים אני תרגלתי באמצעות אצבעות. התחלתי עם אצבע אחת והמשכתי לשתי אצבעות.

השאלה שלי היא, האם כדאי לי ולבן זוגי לנסות שוב לקיים יחסי מין? בן זוגי פוחד ששוב זה יהיה כישלון, ושוב הפחד שלי ישתלט על כל הגוף ויחסום כל כניסה אפשרית של איבר המין.

יש לציין שהסקסולוג המליץ לא לנסות, עד לסיום הטיפול אצלו.

אבל מאחר ואני מאז לא הלכתי אליו, אלא תרגלתי בבית, נגמרו לי "רעיונות" לתרגול.

אודה לעצה, הכוונה, לי ולבן זוגי.

אנחנו מאוד מוטרדים ואובדי עצות. ובן זוגי פוחד מכשלון, מאחר וזה גורם לו להרגיש דחוי ולא רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הדרך שהציע הסקסולוג היא הכי

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/07/2010

יעילה, אם מגעיל אותך השמוש במרחיבים שלו את יכולה לקנות מרחיבים. יש מספר חברות שמשווקות מרחיבים בעליות שונות.רק כשהמרחיב הגדול יכנס רק אז שי מקום לנסות ולקיים יחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו