געגועים למין אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• געגועים למין אוראלי
    דורית
    13/07/2010

שלום ותודה מראש על התשובה...
    אני חייה עם בן זוג כבר 3 שנים (חיים כמו זוג נשוי לכל דבר ומתכננים להרחיב את המשפחה בקרוב). אני בת 29 והוא בן 32. אנחנו אוהבים מאוד - ממש זוג יונים על פי כל קנה מידה - לשנינו היו מערכות יחסים ארוכות בעבר והרבה ניסיון בחיים משותפים וניסיון מיני עשיר.
    אני יודעת שהוא האיש איתו אני רוצה להקים משפחה ואיתו להזדקן ובעניין זה אין לי ספקות - אני אוהבת אותו אהבה עצומה שלא חשתי בעבר לאיש.
    כבר בתחילת הקשר בינינו, צצה בעיה שעד לא מזמן חשבתי שאוכל להתגבר עליה (והרי הכל מסביב כל כך מושלם...) - בן זוגי לא אוהב רטיבות.... זה בא לידי ביטוי בכך שאיננו אוהב להתנשק נשיקות רטובות, ונמנע מלענג אותי ע"י מין אוראלי. אני יודעת שאם אלחץ הוא יעשה מה שאני מבקשת אבל אני לא רוצה לגרום לו לסבל וגם לא מסוגלת להנות כשיודעת שלו לא נעים.
    בסך הכל הסקס שלנו טוב ומספק אבל לאחרונה אני חשה שזה מציק לי וחסר לי ולא יודעת איך להתמודד. חשוב לציין כי אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני ומדברים על הכל - בן הייתר גם על הנושא הזה. כלומר, הוא יודע שיש קושי סביב הנושא הזה עוד מתחילת הקשר ומודע להתגברות הצורך בתקופה האחרונה.
    האם יש דרך לגרום לאהובי ל"התאהב ברטיבות"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    געגועים למין אוראלי

הוספת תגובה

• אולי דרך טיפול מיני?

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/07/2010

לא משהו שאת יכולה לשנות אך אולי בטיפול אפשר לעבוד על הרתיעה הזו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו