שאלה קצת מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת מוזרה
    חסויה37
    14/07/2010

אני בת 37 בקרוב , נשואה כ-10 שנים ואמא ל-3 ילדים.
    אני חשה שבכמה חודשים האחרונים אני מאוד מעוררת מבחינה מינית כלומר בימים "הטובים" של החודש אני רוצה הרבה סקס (כמעט כל יום), קניתי אביזרים וקלטות (על דעת עצמי) לשנינו , ואני מרגישה שאני לא שוללת שום דבר במין (גם לא אורגיות , שלישיות , סאדו ועוד...)- אם בעלי יציע .
    לעומת זאת בעלי , שהוא בעל טוסטסטרון גבוה ומוכן לעשות סקס גם עם 40 מעלות חום כהגדרתו , קצת מתרחק .
    אני מרגשיה שהוא קצת בלחץ מהפתיחות המינית החדשה , ובעיקר חושש מבגידות.

יש לציין שב" ימים הרעים" אני סובלת מPMS די חזק , שאני מטפלת בו באמצעיים טבעיים , כל חודש.

דבר נוסף הוא - שעקב חיי מין מאוד פעילים שהיו לי לפני נישואיי עם המון בני זוג (לא במקביל) , אני מרגישה צורך מאוד חזק בגיוון . אני ממש לא רוצה לבגוד בבעלי (אני אוהבת ומעריכה אותו מאוד)
    אבל אני ממש מרגישה צורך בזה שיתחילו איתי וירדפו אחריי , ייגעו בי וכהנה ...
    לפעמים אני הולכת עם חברות למועדונים רק בשביל פלירטוטים קטנים כאלה (ללא נגיעות) ולהרגיש שוב קצת אישה.

המעבר החד בין להיות "תל-אביבית בליינית " לבין להיות אמא לשלושה מראה את אותותיו...

ושאלותיי הן :
    1. האם יש לי דרך להרגיע אותו ? האם אני צריכה פחות להודיע לו שאני רוצה?
    2. האם יש לי איזשהו דרך להתגבר על הדחף של "לרצות שיתחילו איתי"?
    3.הזמזום הזה של "תשוקה- סקס- מיניות" שנמצא אצלי חצי מהחודש , לפעמים כבר ממש מתיש אותי ומוציא אותי מריכוז - יש איזה דרך לטפל בזה ?
    4.החשדנות של בעלי מוציאה אותי מדעתי - בייחוד שאני ממש משתלת ולא עושה כלום .
    מה יהיה? בסוף הוא ישבור אותי מרוב חשדנות.
    5. מה לגיטימי? מה נחשב בסדר? פלירטים?דברים אחרים ? אני לא רוצה לחצות שום קו - אך מאידך חייבת את זה .. איך אפשר לטפל בזה ?

אני יודעת - צרות של עשירים , אבל בכ"ז צרות...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת מוזרה

הוספת תגובה

• 37-

בני
    16/07/2010

אני במקומך הייתי הולך ליעוץ/טיפול, רק בשביל לעשות סדר בראש, ולדעת מה קורה לי,
    בשלב השני, הייתי יושב עם בן הזוג שלי, ופותח את כל הקלפים, ומשתף אותו כל הזמן, כמובן עם טאקט והרבה הבנה לצד שלו, כי זה באמת מעורר חשדות ופחדים,
    את צריכה להבין שהוא סומך עלייך אבל עם גבול,
    לא נראה לי שזה צרות של עשירים, לדעתי זה קללה, תשתדלי לאזן את זה ולא להגיע לקיצוניות כ"כ קשה,
    כדאי מאוד שבן זוגך יקבל גם כמה עצות איך לקבל ולהבין אותך, זה המפתח הכי חשוב להמשך הקשר שלכם,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנו לטיפול מיני זוגי

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/07/2010

הבעיה מורכבת וקשורה למערכת הזוגית של שניכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה

רמי
    27/07/2010

שלום לכולם . אני נשוי כבר 5 שנים אשתי בת 26 ואני בן 31 בתקופה האחרונה אני מרגיש שאשתי לא יכולה עוד לקיים יחסי מין ( רק פעם בחודש ). מה עלי לעשות ? היא מתביישת ללכת לרופא . אני מאוד מודאג מזה . האם יש למישהו עצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו