מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דפוס מתמשך של סקס גרוע עם פרטנריםמיכל15/07/2010
שלום לכל חברי הפורום,
יש לי בעיה קשה שממש מקשה עליי בכל האספקטים בחיי. בשנה וחצי האחרונות היו לי מספר יחסי מיניים עם גברים . לשלושה מהגברים שהייתי איתם היו בעיות זיקפה . עם הבחור הראשון זה היה כרוני ואף פעם לא הצלחנו לשכב. עם הבחור השני , היינו יחד חמישה חודשים ובהתחלה היה סקס טוב אך עם הזמן זה דעך עד שזה הגיע למצב שהוא אמר לי שהוא איננו נמשך אליי לאחר לחצים מוגברים מין הצד שלי. אמש , ביליתי עם מישהו שאני יוצאת איתו שבועיים . זוהי פעם שנייה שאנו שוכבים ובפעם הראשונה לא היו בעיות אך לפתע אתמול גם אצלו האיבר התחיל לרפוס. בהתחלה היה סבבה והוא עמד ואז ככל שהתקדמנו עם האקט זה היה יותר ויותר מביש. אני לא מבינה מה אני עושה לא בסדר . אני ממש מתוסכלת ומבינה שסביר להניח שהבעיה היא בי ולא בגברים שאני יוצאת איתם כי זה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. כולם ממש נדלקים עליי בהתחלה ורוצים אותי ותמיד אני שמה לב שיש איזושהי ירידה גם ביחס שלהם כלפיי וגם וביחס המיני. אני לא מבינה באמת לא מבינה. אני באמת משתדלת לענג את הגבר שאיתי ולהיות כמה שיותר פעילה . זה הגיע למצב שאני מפחדת להכיר בנים ןלהגיע למצב שאני מגיע איתם למיטה.
בבקשה עזרו לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את חושבת שאת
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2010לוחצת מידי או מאיימת עליהם באיזה שהוא אופן, משהו שאת אומרת?
יכול להיות שזה סתם מזל נאכס ויכול להיות שיש משהו במה שאת משדרת לגברים שגורם להם לאבד זקפה...
נסי להתיעץ עם מטפלת מינית לגבי דפוס ההתנהגות שלך במיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שאת פעילה מידי..
אחד29/07/2010כניראה,
תני לא לעבוד. תפסיקי לנסות לרצות אותו כל הזמן. שחקי אותה קצת סקסית ולא מושגת.
אני חושב שזה עשוי לעבוד.
סתם עצה מגבר , לא איש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..מיניב
יניב15/08/2010לדעתי..אין לך שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)