דפוס מתמשך של סקס גרוע עם פרטנרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפוס מתמשך של סקס גרוע עם פרטנרים
    מיכל
    15/07/2010

שלום לכל חברי הפורום,
    יש לי בעיה קשה שממש מקשה עליי בכל האספקטים בחיי. בשנה וחצי האחרונות היו לי מספר יחסי מיניים עם גברים . לשלושה מהגברים שהייתי איתם היו בעיות זיקפה . עם הבחור הראשון זה היה כרוני ואף פעם לא הצלחנו לשכב. עם הבחור השני , היינו יחד חמישה חודשים ובהתחלה היה סקס טוב אך עם הזמן זה דעך עד שזה הגיע למצב שהוא אמר לי שהוא איננו נמשך אליי לאחר לחצים מוגברים מין הצד שלי. אמש , ביליתי עם מישהו שאני יוצאת איתו שבועיים . זוהי פעם שנייה שאנו שוכבים ובפעם הראשונה לא היו בעיות אך לפתע אתמול גם אצלו האיבר התחיל לרפוס. בהתחלה היה סבבה והוא עמד ואז ככל שהתקדמנו עם האקט זה היה יותר ויותר מביש. אני לא מבינה מה אני עושה לא בסדר . אני ממש מתוסכלת ומבינה שסביר להניח שהבעיה היא בי ולא בגברים שאני יוצאת איתם כי זה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. כולם ממש נדלקים עליי בהתחלה ורוצים אותי ותמיד אני שמה לב שיש איזושהי ירידה גם ביחס שלהם כלפיי וגם וביחס המיני. אני לא מבינה באמת לא מבינה. אני באמת משתדלת לענג את הגבר שאיתי ולהיות כמה שיותר פעילה . זה הגיע למצב שאני מפחדת להכיר בנים ןלהגיע למצב שאני מגיע איתם למיטה.
    בבקשה עזרו לי!!! 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם את חושבת שאת

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/07/2010

לוחצת מידי או מאיימת עליהם באיזה שהוא אופן, משהו שאת אומרת?
    יכול להיות שזה סתם מזל נאכס ויכול להיות שיש משהו במה שאת משדרת לגברים שגורם להם לאבד זקפה...
    נסי להתיעץ עם מטפלת מינית לגבי דפוס ההתנהגות שלך במיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא שאת פעילה מידי..

אחד
    29/07/2010

כניראה,
    תני לא לעבוד. תפסיקי לנסות לרצות אותו כל הזמן. שחקי אותה קצת סקסית ולא מושגת.
    אני חושב שזה עשוי לעבוד.
    סתם עצה מגבר , לא איש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה..מיניב

יניב
    15/08/2010

לדעתי..אין לך שום בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו