מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"ר אברמוב- עזרה דחופהטל24/07/2010
שלום, אני בת 20, ואני חיילת.
אני סובלת מוסטוביליטיס כבר כמעט שנתיים (אבחנתי את עצמי)מאז הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין.
ניסיתי לקבל טיפול אצל מגוון גורמים בצה"ל, כולם מעקמים את האף כשאני אומרת וסטוביליטיס, ואומרים שהכאבים בפתח הנרתיק שאני סובלת מהם בזמן חדירה ואחריה זה כי אני בלחץ או כי אני לא מגורה מספיק (2 הטיעונים מופרכים לחלוטין), ומסתפקים בזה.
גם הבדיקה הגניקולוגית עצמה (החדרת אצבע) כואבת לי מאוד והגניקולוגים בצבא אמרו שאני מגזימה או "עושה הצגה" כשהתלוננתי על הכאבים בבדיקה.
אני מתוסכלת, כואבת, וחסרת אונים לחלוטין, כי אני לא מוצאת מענה במערכת הצבאית לבעיה שלי, וכי אני לא יכולה להרשות לעצמי לקבל מענה ברפואה הפרטית (כחיילת אני משתכרת כ- 300 ש"ח לחודש), וההורים שלי לא בתמונה בכל מה שנוגע לבעיות בתחום המיני.
השאלה שלי, היא אם בכל זאת כרופאה מומחה את מכירה גורמים בצבא שידעו לתת מענה טוב יותר לוסטבוליטיס? למי אני יכולה לפנות שם שיהיה מקצועי מספיק כדי להאמין לי? ואם אין גורם כזה, כמה יעלה טיפול במרפאה פרטית וכמה ביקורים הוא עלול לדרוש? (כמובן שזה סובייקטיבי עבור כל מטופלת אבל אם תוכלי לתת הערכה כללית כדי שאוכל לנסות להתארגן כלכלית כדי להשיב לעצמי את הבריאות ואת שמחת החיים)
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי לבקש הפניה למרפאה סקסולוגית
ד``ר ליאורה אברמוב25/07/2010באיכילוב בתל אביב או לסקסולוג בצריפין דר צוקרמן. בקשי ממנו הפניה לפיזיותרפיסטית של רצפת אגן בצבא קוראים לה אירה קושניר. היא מקבלת בצריפין
הצבא נותן מענה לבנות עם וסטיבוליטיס אך כנראה הטרטור עד ש.... הוא גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)