שלום ד"ר אברמוב- עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר אברמוב- עזרה דחופה
    טל
    24/07/2010

שלום, אני בת 20, ואני חיילת.
    אני סובלת מוסטוביליטיס כבר כמעט שנתיים (אבחנתי את עצמי)מאז הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין.
    ניסיתי לקבל טיפול אצל מגוון גורמים בצה"ל, כולם מעקמים את האף כשאני אומרת וסטוביליטיס, ואומרים שהכאבים בפתח הנרתיק שאני סובלת מהם בזמן חדירה ואחריה זה כי אני בלחץ או כי אני לא מגורה מספיק (2 הטיעונים מופרכים לחלוטין), ומסתפקים בזה.
    גם הבדיקה הגניקולוגית עצמה (החדרת אצבע) כואבת לי מאוד והגניקולוגים בצבא אמרו שאני מגזימה או "עושה הצגה" כשהתלוננתי על הכאבים בבדיקה.
    אני מתוסכלת, כואבת, וחסרת אונים לחלוטין, כי אני לא מוצאת מענה במערכת הצבאית לבעיה שלי, וכי אני לא יכולה להרשות לעצמי לקבל מענה ברפואה הפרטית (כחיילת אני משתכרת כ- 300 ש"ח לחודש), וההורים שלי לא בתמונה בכל מה שנוגע לבעיות בתחום המיני.
    השאלה שלי, היא אם בכל זאת כרופאה מומחה את מכירה גורמים בצבא שידעו לתת מענה טוב יותר לוסטבוליטיס? למי אני יכולה לפנות שם שיהיה מקצועי מספיק כדי להאמין לי? ואם אין גורם כזה, כמה יעלה טיפול במרפאה פרטית וכמה ביקורים הוא עלול לדרוש? (כמובן שזה סובייקטיבי עבור כל מטופלת אבל אם תוכלי לתת הערכה כללית כדי שאוכל לנסות להתארגן כלכלית כדי להשיב לעצמי את הבריאות ואת שמחת החיים)

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסי לבקש הפניה למרפאה סקסולוגית

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/07/2010

באיכילוב בתל אביב או לסקסולוג בצריפין דר צוקרמן. בקשי ממנו הפניה לפיזיותרפיסטית של רצפת אגן בצבא קוראים לה אירה קושניר. היא מקבלת בצריפין
    הצבא נותן מענה לבנות עם וסטיבוליטיס אך כנראה הטרטור עד ש.... הוא גדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו