מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרהצריכה עזרה01/08/2010
אני בת 23. אני וחבר שלי ניסינו לשכב בפעם הראשונה (אני הייתי בתולה). בהתחלה הוא לא הצליח להיכנס ואני הרגשתי כאב נורא עז. לאחר ניסיון רב הוא הצליח להיכנס עד הסוף (היה רגע ששחררתי את עצמי והחלטתי לא להיות לחוצה). הפסקנו לאחר 4 חדירות שלו כי ירד המון המון דם. במשך 4 הימים הבאים (לא קיימנו שום יחסים) היה לי דימום קל וכאבים באזור הנרתיק כשביצעתי פעולה לא עדינה (כמו להתיישב על כיסא בחוזקה).
עכשיו שוב ניסינו לקיים יחסים אבל גם הפעם הרגשתי את הכאב העז שהיה מקודם. הייתי ממש מבועתת כי חשבתי שהכאב נבע מקריעת קרום הבתולים והוא לא יחזור יותר. הפעם כשהוא ניסה להיכנס עצרתי אותו בגלל הכאב ולא הייתה חדירה. אני שוב דיממתי טיפות למשך יום אחד.
אני כמעט בטוחה שיש לי וגיניסמוס שנובע ממתח וחרדה. (אני אלך לבדוק זאת) יש לי כמה שאלות:
1) האם ניתן לשחרר את השריר התפוס ללא טיפול? כמו למשל לשתות הרבה אלכוהול ולהרגיע את עצמי
2) מה יקרה אם בן הזוג יהיה אגרסיבי ופשוט יבצע חדירה דרך השריר עד שישתחרר? האם זה אפשרי והאם כדאי.
3)במקרה של חדירה בכוח, האם יש סכנה שמערכת השרירים תיהרס ויהיה נזק בלתי הפיך? האם כל הדם שירד מעיד שכבר היה נזק?
אשמח מאוד לקבל תשובות. אני מאוד לחוצה ומפוחדת, מעיקר מהמחשבה על הכאב העז שעלול לחזור בניסיון נוסף. תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט לאט
לי ראובני02/08/2010שלום לך
לעיתים הפעם הראשונה מתקיימת לאורך מספר פעמים וזה לא תמיד חלק וחד וברור כמו שמראים בסרטים. זה טבעי שזה יכאב, בעיקר אם מדיימניים ומתכוננים לכאב.
נראה לי שתוכלי לעזור לעצמך אם תתני לעצמך זמן להתאושש, לרצות את זה שוב, לא לפחד מזה ולהשתמש בהרבה חומר סיכה שייקל על החדירה.
כמו כן, אם לא לקחת אמצעי מניעה, אז אולי לדאוג גם לזה גם שלא ייווצר מצב שאת בעצם לחוצה בגלל האפשרות של הריון לא רצוי.
אם ימשיך הכאב, נא לפנות לרופאת נשים לשלול וסטיבוליטיס ווגינסמוס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)