נעלמו הניצוצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלמו הניצוצות
    הרואה הקטנה
    08/08/2010

ענת יקרה, אולי יש לך תשובה בשבילי?

שלום רב,

יש לי פרטנר מיני (לא בן זוג קבוע) כ-4 חודשים, ועד היום כל מפגש איתו היה זיקוקים וניצוצות. באמת סקס מצוין. גמרתי איתו די הרבה וגינלית (גם כן די נדיר אצלי) וגם קליטורלית, והוא גם כן באיזשהו שלב התחיל לגמור פעמיים בכל מפגש. המשיכה מאוד חזקה והמגע מאוד נעים. יש גם תקשורת לגבי מה שאוהבים ומעדיפים.

אבל בפעמיים האחרונות שנפגשנו כאילו הלך משהו לאיבוד. משהו מההילה שלו אבד. היתה לי הרגשה כאילו הוא הפך להיות "סתם בחור" (ולא המאהב הנפלא שהיה שם קודם...). אני לא הצלחתי לגמור, למרות שהייתי מאוד קרובה כמה פעמים (אפילו הפנטזיות הקבועות לא עזרו). בפעם האחרונה, פתאום גמר רק פעם אחת. וגם זה היה בקושי... למרות זאת אחרי מעשה הוא אמר שהיה לו מצוין.

נראה טבעי שאחרי כמה זמן ההתלהבות יורדת. אבל 4 חודשים זה לא כזה זמן ארוך. ומאוד מדאיג אותי שלא מצליחה יותר לגמור איתו. האם לדעתך יש דרך לשחזר את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלמו הניצוצות

הוספת תגובה

• סליחה, לא ענת אלא לי...

הרואה הקטנה
    08/08/2010

(לא יודעת מאיפה הגיע לי הענת..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן אפשר לשמר פרפרים???

לי ראובני
    09/08/2010

הרואה הקטנה
    אי אפשר להחזיק פרפרים לאורך זמן, הם נעלמים ומתפזרים ובמקומם מתפנה מקום למרכיבים אחרים בקשר, הוא יורצ אינטימיות, רגישות, אכפתיות, כבוד ושלמות אחרת.
    העובדה שהסקס לא כמו פעם אולי מעידה על כך שעברתם שלב ואתם זקוקים לדברים אחרים כרגע כמו תקשורת ופתיחות כדי להנות יותר או אחרת והריגוש לא יכול להיות כל הזמן ברמת ההתלהבות הראשונית.
    זה שווה שיחה של פתיחות ותקשורת ביניכם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

הרואה הקטנה
    09/08/2010

אבל אני לא יודעת איך בונים דבר כזה עם מישהו שהוא לא בן זוג "רציני" עם מחויבות מלאה, ובמצב שאנחנו לא מאוהבים (כן יש אמפתיה, חיבה וכבוד הדדי. אבל איך מתרגשים מזה במיטה אני לא יודעת :-) )

איך עורכים שיחה כזו בלי להלחיץ אותו רגשית? או בלי לפגוע לו באגו הגברי (לומר לו שאני כבר פחות נהנית, זה עלול לפגוע בו. בתור פרטנר הוא מאוד מתחשב ומסור להנאה שלי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה שיחה

לי ראובני
    17/08/2010

יקרה שלום
    נשמע שאת מתלבטת לגבי נושאים משמעותיים שאין עליהם תשובה חד משמעית.
    אני חושבת שגם לתת מענה באינטרנט זה קשה לכן פני לאיש מקצוע או לחברה שאת סומכת עליה שאת יודעת שהיא תהיה אובייקטיבית ותוכל לעזור לך לראות את הדברים מן הצד באופן אובייקטיבי ותחשבו יחד על דרך.
    אבל בעיני מדובר בעניין שעשוי להיות גדול יותר מאשר רק העניין הנקדותי ולכן שווה לדבר עם מישהו בענינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו