כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    שני
    21/08/2010

שלום, אני מקיימת יחסים כבר 7 חודשים (7 חודשי נשואים, הייתי בתולה לפני כן)
    כמעט תמיד כואב לי בתחילת החדירה, גם אם אחר כך הכל בסדר אני לא יכולה לאפשר ממש כניסה ויציאה של אבר המין הגברי כי זה כואב לי.
    כמו כן ביום האחרון אני מרגישה כאב בדגדגן (מתבטא בעיקר בקיום יחסים אבל גם אם אני נוגעת שם סתם כך זה כואב)
    איך אפשר להיות יותר רטובה? להתגרות מינית יותר?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• שתי שאלות שונות

לי ראובני
    22/08/2010

שלום לך
    את שואלת שתי שאלות שונות
    ראשית, איך אפשר להיות רטובה יותר. זו שאלה שהיא גם טכנית, כלומר אפשר להעזר בחומר סיכה על בסיס של מים כדי לעזור לחדירה להעשות בסביבה רטובה יותר. חומר סיכה על בסיס מים קונים בסופרפארם יש את KY ואת פמינה ג'ל וכולי.
    לגבי השאלה השנייה, יש פה מורכבות כי להיות מגורה יותר זה תלוי החוויה שלך את המיניות שלך ואת הקשר עם בן זוגך.

בכל מקרה, רק למען הסר ספק שווה לפנות לרופאת נשים בכדי לשלול בעיה פיזית כגון וגינסמוס או וסטיבוליטיס שהן שתי תופעות פיזיות המקשות על נשים לקיים יחסי מין (כיווץ לא רצוני של הנרתיק ודלקת בפתח הנרתיק היוצרת כאב מתוך חיכוך).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו