דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    אנונימי
    12/09/2010

שלום רב,

אינני זוכרת מתי עליי להפסיק ליטול גלולות אם חלפון 3 שבועות ואולי כבר נטלתי מעבר להם
    (אני אסביר - התחלתי גלולות מחפיסה ישנה ואחרי כמה כדורים, לאחר שהבאתי מרשם, התחלתי חפיסה חדשה, כך שאבד לי הסדר)

כיצד אדע מתי לקחת כדור אחרון

בד"כ הייתי נוטלת כדור אחרון ביום ראשון, כאשר בסביבות יום ד' היה מגיע המחזור. המחחזור טרם הגיע אבל מתחילה אולי הרגשה שצריך לבוא.

מה עליי לעשות על מנת להיות מוגנת בעת קיום יחסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• המשיכי את החפיסה החדשה עד סופה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/09/2010

ואז עשי הפסקה של שבוע. אין שום בעיה לצרך מספר חפיסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

אנונימי
    20/09/2010

דר' אברמוב שלום,

מודה לתגובתך.
    היום הפסקתי את הגלולות. להפסיק שבוע ימים ביום שני הבא (היום השמיני) להתחיל חפיסה חדשה?
    האם במהלך השבוע הזה אהיה מוגנת בעת קיום יחסים?
    האם במהלך השבוע הזה אני אמורה לקבל את המחזור? ואם לא אקבל?

ועוד שאלה בבקשה - אם אין בעיה ליטול שתי חפיסות רצופות, מאין הקביעה שלוקחים גלולות שלושה שבועות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתמשי באמצעי מניעה נוספים בשבוע

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/09/2010

הזה.
    ייתכן ותקבלי מחזור קל, ביום השמיני חזרי לגלולות. הקביעה של כל 3 שבועות לקחת ושבוע הפסקה היתה קביעה שלירותית שנעשתה לפני 50 שנה כדי לגרום לנשים להרגיש שהן מקבלות דימום המחקה את המחזור הטבעי......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו