לא בא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בא
    נתי
    27/09/2010

שלום אני בת 22 בזוגיות של 5 שנים עם בחור מקסים... לקראת השנתיים שלוש האחרונות החשק המיני ירד..אפילו הפסקתי עם הגלולות.. וזה לא כ"כ עזר.. אני פשוט לא מרגישה צורך.. אני לא יודעת איך להסביר את מה שאני מרגישה.. פשוט לא בא לי.מגיעים למצב של יחסים מלאים לפעמים פעם בחודש פעם בחודשיים (חשוב לציין שהיחיסים עם החבר ובכלל היחסים המיניים הם מעולים ומספקים לחלוטין).
    אז לא יודעת למה זה קורה..

"אין לי כוח" למשחק מקדים ולכל ה"תהליך" אבל כשאני שם אני מאד נהנת..
    אז למה אני לא רוצה את זה בתדירות יותר גבוהה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בא

הוספת תגובה

• תופעה ידועה בנשים

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/09/2010

שמאבדות את החשק המיני כשנמצאות בזוגיות לאורך זמן, אבל נהנות מאוד כשהן שם. כדאי שתפני לטפול מיני כדי לבדוק מדוע התופעה קורית לך אישית, ואיך ניתן להתמודד איתה ולטפל בה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתרחקי מבעלך לזמן מסוים.

א''
    24/10/2010

תנסה את העיסה הזאת. תתרחקי מבעלך לכמה זמן מסוים כלאמר לא לעזוב את הבית חלילה, אלא שתעשו הסכמה בניכם לאף אחד לא ייגע בשני למשך נגיד שבועיים או יותר (אני מדגיש אפילו נגיעה ביד). ולא לישון באותו מיטה (כל אחד במיטה אחרת ) ואני בטוח אם תשמרו על זה במשך שבועיים יחזור לך החשק כמו כלה חדשה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו