דרוש מענה דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרוש מענה דחוף!
    לחוצה קצת
    01/10/2010

אני לוקחת את הגלולות שלי בין 8 ל-10 בבוקר כל בוקר. אני לקראת סוף החפיסה, שכחתי לקחת גלולה בבוקר ולקחתי אותה רק ב-1 לפנות בוקר של היום למחרת (מעל 12 שעות אחרי).
    אני לוקחת לודן ורשום בהוראות שאם נשכחה גלולה בשבוע האחרון של החפיסה יש להמשיך ברצף לחפיסה הבאה ורק במידה ולא קיבלתי מחזור אחרי החפיסה יש לגשת לרופא נשים.
    עם זאת, אומרים בדר"כ שזה לא בריא להמשיך 2 חפיסות ברצף.
    רציתי לדעת- האם אני אני צריכה להמשיך 2 חפיסות ברצף ולסיים ולקבל מחזור רק אחרי החפיסה הבאה?
    או שאולי אני צריכה רק לסיים את החפיסה הזאת ולקחת בחשבון שאני לא מוגנת ויש לנקוט באמצעי מניעה נוסף ולהמשיך לקחת את הגלולות והחפיסות כרגיל...?
    אם אני בוחרת בדרך השנייה... מתי אהיה מוגנת שוב מפני הריון?
    בנוסף, קיימתי יחסי מין כ-3 ימים לפני שכחת הגלולה.. אני יודעת שזו שאלה קצת היסטרית אבח האם קיים סיכוי לכך שנכנסתי להריון?
    נשארו לי רק עוד כ-2\3 גלולות לסיום החפיסה ולכן אני צריכה תשובה דחופה.
    תודה רבה!!!
    מעריכה זאת מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרוש מענה דחוף!

הוספת תגובה

• ההחלטה היא שלך

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2010

אין שום בעיה להוסיף שתי חפיסות ברצף בהתאם להוראות., אם את מעדיפה את יכולה לעשות גם שבוע הפסקה
    בכל מקרה כדאי להשתמש עוד בקונדומים שבועיים אחרי השיכחה של הגלולה.
    הסבירות להריון קלושה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לחוצה קצת
    01/10/2010

תודה רבה!
    כל הכבוד לך על התמיכה והמענה. נחמד לדעת שיש מישהו מקצועי לפנות אליו עם שאלות.
    מעריכה אותך מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו