מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור***02/10/2010
שלום ותודה מראש על העזרה!
אני בת 19. בכל יום אני מבחינה בהפרשות על מגן התחתון, הפרשות בהירות בדרך כלל.
אך יש ימים במהלך החודש שההפרשות הן בכמויות גדולות יחסית, ובעלות צבע צהוב ממש כהה. אין לי יכולת לקשר את זה למחזור, שכן המחזור שלי לא סדיר בכלל! מאחר החל מ10 ימים עד חודש ויותר. ממה נובעות ההפרשות? וממה השינוי בצבע ובריכוז? האם זה דורש טיפול כל שהוא?
*אם זה משמעותי- אני בתולה, לא מקיימת יחסי מין מלאים. לעיתים רק סקס יבש עם ביגוד מלא.
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהוו...
***03/10/2010כבר שבוע שאני מרגישה סימנים שלפני המחזור, אך הוא מסרב להגיע. את המחזור האחרון התחלתי ב21/8 וסיימתי בערך ב26/8.
נפיחות בחזה ובבטן התחתונה..התכהות של הפטמות.. אלו סימנים שאני מבחינה בהם בד"כ לפני קבלת המחזור אך הוא לא מגיע. מה עושים?! האם אלו באמת סימנים שמעידים על כך שהמחזור אמור להגיע?זה תופעות נורמאליות??
תודה רבה רבה וסליחה.
פשוט כל העניין הזה ממש מתחיל להלחיץ אותי.. אני מתחילה כבר לקשור את זה לסקס יבש[עם בגדים] שאני ובן זוגי עשינו........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות מרובות
רינת19/11/2010יכול להיות שההפרשות המרובות מתקיימות בימים בהן מתרחש אצלך הביוץ
זה טבעי ונורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/10/2010א. את לא בהריון אם לא קיימתם יחסי מין או אם לא היתה שפיכה בפתח הנרתיק. אם יש חשש עשי בדיקה להריון ביתית בשתן
ב. ההפרשות תקינות ונובעות מהפרשות נרתיקיות שמשתנות במהלך מחUר ואין מה להיות מוטרדת מהן. יש נשים שמפרישות יותר מאחרות וזה לא בעיה.
ג. לגבי האיחור במחזור - חכי עוד מספר ימים , אם לא יגיע פני לרופא נשים שלך שיתן לך טיפול לקבל מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה+המשך
יהלי04/10/2010תודה רבה!
לא קיימנו יחסי מין מלאים ולא הייתה שפיכה. זה היה כאשר שנינו עם מכנס קצר ותחתונים.
אז אין ממה לדאוג, נכון?
אני מקוה שאין צורך לעשות גם בדיקה כי זה מלחיץ אותי עוד יותר!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע שאין סיבה לדאגה
לי ראובני04/10/2010יחד עם זאת, אם את רואה להבא שהמצב ביניכם מתחמם כך שיש סיכוי שתהיי זקוקה להגנה משמעותית יותר בעתיד, אני מציעה לך לא להזניח ולהתחיל לקחת גלולות או להשתמש בקונדום כשיש חיכוך של איברי המין בעירום מלא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!התשובות מקצועיות
***05/10/2010ובהחלט מספקות! ישר כוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)