אורגזמה ואוננות - כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה ואוננות - כמה שאלות
    לילי
    18/10/2010

שלום, אני בת 19 וחצי, בתולה ואין לי כרגע חבר. לפני כמה שזמן חברה סיפרה לי שהיא מאוננת ושכדאי לי לנסות, אני דיי פתוחה בעניינים האלו אז ניסיתי, ואפילו נראה לי שהגעתי לאורגזמה. אבל עדיין יש כמה שאלות שמטרידות את מנוחתי :
    1.האם אורגזמה גורמת להופעת חצ'קונים?
    2.בזמן האורגזמה כאילו נעצרה לי הנשימה לכמה שניות - זה קצת הפחיד אותי ורציתי לדעת אם זה בסדר?
    3.יכול להיות שיוצא לי פיפי בזמן האוננות והאורגזמה?
    4. האם זה בסדר גם לאונן בעזרת הכנסת האצבע לנרתיק למרות שאף אחד עוד לא קרע לי את קרום הבתולים?
    תודה מראש על העזרה
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורגזמה ואוננות - כמה שאלות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/10/2010

אם את מעונינת לשמור את הבתולים אל תחדירי אצבעות. יכולות להיות הפרשות בזמן אורגזמה, לא בהכרח שתן
    אין קשר לחצ'קוניםיכולה להיות עצירת נשימה לשניות, התגובה משתנה מאישה לאישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע לא להחדיר אצבעות?

רינת
    19/11/2010

אני לא מבינה מה הבעיה בלהחדיר אצבעות? מדוע זה פוגע בקרום הבתולין?
    החדרת אצבעות היא פעולה אישית ונשית, ואני לא מבינה מדוע לא לעשות זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לעזור

א''
    24/10/2010

זה בסדר גמור שאת מפחדת כי כל הבתולות מפחדות כמוך. וגם את יכולה לאתונן בלי צורך להכניס אצבע בנרתיק , פשוט רק מעל הנרתיק, וזה הרבה יותר טוב. אני מוגבל לא אוכל לפרט יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו