חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    שלום
    24/10/2010

שלום, אני סובלת מפחד מוות מיחסי מין מלאים, מפחדת מהכאב הנוצר מקריעת הקרום הבתולין, אני עובדת על עצמי והגעתי למצב החדרת הקצה קצת יותר מאיבר מינו של בעלי, הרגשתי קצת כאב לא משמעותי לשניה..
    (יש לציין שפעמיים החדיר לי את איברו והרגשתי כאב, בתקופה האחרונה אני מחדירה לעצמי לאט לאט וגם כן יש כאב לא ממש משמעותי, האם זה אומר שהקרום כבר נקרע והכאב שהרגשתי בפעמיים האלו לא ארגיש שוב?????
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• טיפול באמצעות מרחיבים

לי ראובני
    25/10/2010

שלום לך
    מתוך מה שאת מתארת זה נשמע שיש לך וגינסמוס- כיווץ לא רצוני של שריר רצפת האגן המונע חדירה של איבר מין.
    אני לא יודעת אם את משתמשת בטמפונים או לא, אבל זאת דרך אחת לראות עד כמה המצב חמור, האם את מסוגלת להחדיר אצבע או לדמיין את החדירה כדבר נעים וטוב.
    לצערי, לא נראה לי שזה יכול להפתר מאליו, ונראה שהדרך הטובה ביותר לפתור זאת היא באמצעות פנייה לסקסולוגית או לפיזיותרפיסטית לשיקום רצפת אגן (אפשר לקבל הפנייה דרך קופת חולים- או בפרטי).
    ולא לקיים יחסי מין כאשר כואב כי זה מעודד את ההתנייה של חרדה- חדירה וכאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו