בת 19 עם בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 19 עם בעיה
    אור
    03/11/2010

שלום:)
    אני בת 19 ונמצאת במערכת יחסים במשך שנתיים.התחלתי לאונן בגיל צעיר יחסית
    .חבר שלי גילה שאני מאוננת לפני כמה ימים והדבר גרם למבוכה מאוד גדולה.הוא עצמו סיפר לי שהוא לא מאונן כבר שנים והוא גומר רק איתי.כשאנחנו מקיימים יחסי מין.אני אומרת לו שאני גומרת אבל זה לא נכון.
    אני מאוד רוצה לגמור איתו..אבל אין לי אפשרות\לא רוצה לאונן לידו.
    מה אני יכולה לעשות בשביל לגמור איתו? מבלי שיגלה שלא גמרתי קודם?
    ואנחנו לא יכולים ללכת ליעוץ זוגי גם כי אנחנו קטנים מידי.גם כי אני לא רוצה לחשוף את הבעיה לפניו..וגם כי אין כסף.חח..

יותר מאשמח אם תעזרי לי להציל את המצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 19 עם בעיה

הוספת תגובה

• טיפול זוגי בכל גיל

לי ראובני
    03/11/2010

שלום יקרה
    ראשית כל אחד רשאי לאונן מתי שהוא רוצה (בפרטיות כמובן) בלי שום קשר להיותו בזוגיות או לא. אם את מרגישה שזה משמעותי לך, וטוב לך אין שום סיבה להפסיק. בטח לא בגלל שבן זוגך מאוים מכך. אוננות זה דבר טבעי ובריא ופרטי.
    כשאת מאוננת את מכירה את הגוף שלך טוב יותר ומאפשרת לעצמך הנאה רבה יותר.
    בן זוגך גם הוא לא צריך להגביל את הצרכים שלו, להפך, את יכולה לשמש עבורו מודל לאותנטיות ולנאמנות עצמית.
    נשמע שיש פערים מאוד גדולים בקשר שלכם שחשוב שתוכלו לדבר עליהם, שלא תמצאו את עצמכם משקרים זה לזו.
    לגבי הנושא של טיפול זוגי, זה יכול להיות משמעותי ואפשרי לדוגמא במרכז הרפואי רעות הנותן אפשרות לטיפול זוגי מיני באמצעות הפנייה מרופא צבאי.
    מציעה לך ליצור עמם קשר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו